Постинг
06.09.2017 20:01 -
КРАТКО, СЛАДКО, ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО
Автор: rosiela
Категория: Рецепти
Прочетен: 747 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 06.09.2017 20:02
Прочетен: 747 Коментари: 0 Гласове:
-6
Последна промяна: 06.09.2017 20:02
ЛЕСНА КАРТОФЕНА ЗАПЕКАНКА ЗА ФРЕНСКА ТАЛИЯ
КАРТОФКИТЕ СЕ ОБЕЛВАТ, ИЗМИВАТ И НАРЯЗВАТ НА ЕДРИ КУБЧЕТА, ако не са пресни и отгоре се нарязват донякъде всяко кубче, но не до долу. Нареждат се в тава. Между тях се нарязва обелен и измит стар лук по на едричко. Осоляват се или просто се слага вегета, ако нямате - черно пиперче. Отгоре може и малко да се поръси със сух магданоз за аромат. Обливат се с олио, но да не е много мазно и се допълва с хладка вода.
Пече се до готовност. Те хем врат, хем се пекат.
Приготвихте ли салатка и бира "Астика" като мен?
Да ви е сладко!
КАРТОФКИТЕ СЕ ОБЕЛВАТ, ИЗМИВАТ И НАРЯЗВАТ НА ЕДРИ КУБЧЕТА, ако не са пресни и отгоре се нарязват донякъде всяко кубче, но не до долу. Нареждат се в тава. Между тях се нарязва обелен и измит стар лук по на едричко. Осоляват се или просто се слага вегета, ако нямате - черно пиперче. Отгоре може и малко да се поръси със сух магданоз за аромат. Обливат се с олио, но да не е много мазно и се допълва с хладка вода.
Пече се до готовност. Те хем врат, хем се пекат.
Приготвихте ли салатка и бира "Астика" като мен?
Да ви е сладко!
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Търсене