Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.03.2022 15:55 - Това не е Тъпото, ни ДелиОоотъпото, ни Пулютурски сериал
Автор: blackpredator Категория: Забавление   
Прочетен: 2140 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


"Европа и САЩ просто решиха, че с Русия и руснаците могат да се държат както с "туземци", “низша раса”, но подцениха Путин. Терористи, религиозни фанатици, нацисти - главното днес е да бъдат против Русия." Това казва Яков Кедми.
Него никой не може да го обвини в кратункоФското биене на крак на Деветосептемврийската манифестация
Навални, който сам си е произнесъл присъдата.
И без да е крадец.

"Тази война се води през цялата история. Последният стадий на тази война започна през 1991 г., след разпадането на Съветския съюз.
Самите руснаци разбраха това някъде в началото на 2000-те години, когато Съединените щати започваха да придвижват НАТО на Изток, вече към страните от Източна Европа, от бившия социалистически лагер, и от бившия Съветски съюз, и когато в САЩ беше приета военната стратегия на глобалния бърз удар, според която се планираше нанасянето на удар с около 6 хиляди крилати ракети по територията на Русия, като около 3 и половина хиляди от тях трябваше да бъдат с морско базиране – върху кораби и подводници.
Русия по това време почти нямаше армия, тя беше с много ниска боеспособност и практически не беше заплаха за никого, тогава руското правителство разбра това напълно ясно.

Първата публична крачка към това стана излизането на САЩ от Договора за противоракетна отбрана. Казват, че това е била последната крачка, която е показала на тогавашния руски президент, че дългосрочната цел на САЩ е унищожението на Русия като съвременна държава, преформатиране на руската власт, следвано от разчленяване на Русия на няколко държави.

Американците планираха, че излизайки от Договора за противоракетна отбрана, ще си осигурят преимущество в стратегическите ядрени сили и въз основа на тяхната оценка за изоставането на Русия във въоръженията ще могат много бързо да неутрализират с този удар руската ядрена мощ и системата за противоракетна отбрана и тогава Русия няма да има с какво да отговори, защото тя няма да бъде способна да отговори с достоен ядрен удар.

За това в Русия започнаха да говорят, Путин започна да говори за това от 2002 г. Той предупреди за това в своята Мюнхенска реч, мисля през 2007 г. Той каза: “Вие не разбирате какво правите”. А след като Буш през 2008 г. предложи Украйна и Грузия да бъдат приети в НАТО и след като Грузия се опита да завладее отново Южна Осетия, това стана напълно ясно. И тогава Русия взе курс към рязко усилване, укрепване и развитие преди всичко на своите стратегически въоръжения. Последния опит, който се извърши през 2014 г. в Украйна с Майдана, Русия разглеждаше преди всичко като опит на американците да завладеят базите на руския флот в Крим, ликвидирайки по този начин  руския Черноморски флот, защото без Севастопол той не можеше да съществува, и с това да излязат на опасни позиции, от които да могат да заплашват Русия.

През 2004 г., когато САЩ излязоха с инициатива за създаване на бази за противоракетна отбрана в Румъния и Полша, Русия предупреждаваше: “Те не са насочени, както вие твърдите, срещу Иран, а срещу Русия”. Когато стана ясно, че стартовите площадки на тези ракети в течение на 10 минути могат да се преоборудват от пускане на противоракетни ракети към пускане на ракети “земя – земя” и “Томахоук”, тогава на руснаците им стана съвсем ясно, че тези бази заплашват руската територия с много силен ядрен или неядрен удар.
И тогава, както руските военни грамотно определиха, времето на полет на ракетите от територията на Украйна или от територията на Прибалтика, или от територията на Румъния до жизненоважните центрове на Русия или до нейните центрове за стратегическо оръжие ще се изчислява с минути и нито една система за противоракетна отбрана няма да може да предотврати това. И Русия започна да се готви за момента, когато тя ще има достатъчно сили, за да промени това положение.

Този момент настъпи по преценка на руснаците към 2020 г., когато Русия се сдоби с пълно стратегическо превъзходство над САЩ в сферата на ядреното оръжие, проведе реформи в икономиката, за да я направи възможно най-устойчива към всякави санкции и видове натиск, и проведе действия за укрепване на вътрешната власт, за не могат САЩ и техните западни съюзници да използват вътрешната опозиция за промяна на вътрешния държавен строй.

Днешната русофобска истерия на Запад ми напомня антисемитската истерия в Съветския съюз по време на “делото на лекарите”. Тя също толкова тотална, всеобща и всичко, което е свързано с Русия – косвено или пряко, с руската култура, се квалифицира като вражеско, като отрова, която трови атмосферата и умовете на честните граждани. Ако сравним отношението към руснаците, към руската култура с отношението към евреите по време на Гьобелсовата антисемитска пропаганда, то те са почти еднакви.

Путин, това е човек от онзи вид - хора, които цял живот служат на родината си, на своята страна. Това са хора на дълга!"

Ако сравнявате Мен с Оня Тъпото, Пулюсериалната зараза и Делиорманската безглутенова мекица, грешите.
 
Това е оптическа измама...






Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - blackpredator,
28.03.2022 20:16
Те и буржоата ще разберат някои работи.
цитирай
2. theeconomist - .
29.03.2022 10:25
"Ако сравнявате Мен с Оня Тъпото, Пулюсериалната зараза и Делиорманската безглутенова мекица, грешите."

а,аааааааааааа, не сравняват се само сравними величини.
те нито са величини, нито менталните им дефицити подлежат на сравнение с нещо.
но,....всеки има право на свое мнение и свой вербален и мануален ексхибиционизъм!
цитирай
3. blackpredator - Вакеро,
29.03.2022 16:15
kvg55 написа:
Те и буржоата ще разберат някои работи.

и кратункоФците
цитирай
4. blackpredator - а,аааааааааааа
29.03.2022 16:17
theeconomist написа:
"Ако сравнявате Мен с Оня Тъпото, Пулюсериалната зараза и Делиорманската безглутенова мекица, грешите."
а,аааааааааааа, не сравняват се само сравними величини.
те нито са величини, нито менталните им дефицити подлежат на сравнение с нещо.
но,....всеки има право на свое мнение и свой вербален и мануален ексхибиционизъм!

и ментален...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blackpredator
Категория: Забавление
Прочетен: 6912391
Постинги: 1449
Коментари: 18253
Гласове: 25298
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031