Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2020 11:58 - Каро мафиозо
Автор: blackpredator Категория: Забавление   
Прочетен: 1283 Коментари: 7 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


          Лицето на Русия:
          Нищета и безнадега.
          Россияне масово уехать.
          Россияни бегут, куда глаза глядят.

          Руската мафия е вездесъща.
          Пълни са чекмеджетата не само на Путин.

          Близо 300 хиляди руски граждани имат недвижими имоти в България, обяви пред репортери Атанас Кръстин, българският посланик в Руската федерация.

          Инвестора и той приглася:
          "Руснаците вече са втората по големина група чужденци, които се сдобиват с имоти в южната ни съседка. Броят на руснаците, живеещи в Турция, надхвърля 150 хиляди души, През първото полугодие на 2019 г. броят на руските граждани, които са пожелали да придобият имот в Турция, е нараснал с 2,8 пъти спрямо същия период на миналата година,"

          Най-многобройните групи купувачи на имоти в Кипър са гражданите на Великобритания и Русия, както и на страните от ОНД, се казва в доклада на Savills.
          Над 50 000 руснаци живеят в Кипър или 5 процента от цялото население.
          Их там нет!

          На изложението Barcelona Meeting Point, Русия се е превърнала в основен и най-желан инвеститор. Изложението мина под знака на The Russia Meeting Point,

          Швейцария е втората най-популярна страна за руските купувачи на имоти, като търсенето през 2017 г. е нараснало три пъти спрямо предходните години.

          Търсенето на жилища от руснаци в Германия, Франция, Италия и Малта се е повишило два пъти през 2019 г.
          Россияни бегут!

          Та:
          Мафия, нищета и безнадега.
          Россияне масово уехать.
          Россияни бегут, куда глаза глядят.

          И Вуте жали за Иванушка..
          Не схванах, кой е дурачока?
 



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vencivaleri1951 - В Равда се запознах по съседство преди няколко години
08.12.2020 14:35
със семейство руснаци. Те обитаваха летни време двустайно жилище. Тя със собствен фризьорски салон от с три стола, той ресурсен учител -логопед. Имаха и две хлапета. Няколко дни след запознанството разбрах , че празнуват изплащането на 7годишна ипотека на същото жилище. Хайде сега сметнете кога българско семейство на учител и фризьор ще се сдобие и с ваканционно жилище
И в голяма степен притежателите на ваканционни имоти на балканите са средна ръка хора - хора със дребен и среден бизнес, служители , лекари, работници с добра квалификация, пенсионери заделили някой лев, а и такива , които отдават свои жилища под наем и с част от наема изплащат кредит, с другата и пенсията живеят комфортно в нас. Инвестиционните жилища са не повече от 20%
И така стоят нещата и в Турция, Черна гора. В Гърция пак средната класа, но в по горната и част
цитирай
2. vencivaleri1951 - И малко за източниците на познание на Колев и Гетьо за Русия
08.12.2020 15:15
През 90те Елцин пое ангажимент , който бе скрепен с договор между Федерацията, НПОтата и някакво звено на янките в държавния им департамент , занимаващо се с правата на човека. Кремъл се ангажира процент от държавната и местна администрация да бъдат кадри на различните НПО та. Това важеше дори и за силовите ведомства. Тези кадри имаха имунитет срещу съкращения и дори имаха план за кариерното им развитие.
С Путин те влязоха в открито противостоене. Имайки трудова защита съгласно договора те дори организираха протести срещу изпълнителната власт бидейки държавни служители в тази власт . При опит да се отърве от тях , ,,диктаторът ,, Путин
нееднократно бе възпрепятстван от съда. Прочистването от тези кадри му отне близо две десетилетия. Ето четем, че Чубайс най накрая е освободен. Споменавам го поименно, защото той дори сам се хвалеше , че е ,,развалил страну,, Излизайки от държавната хранилка тези хора продължиха да ,,гадят,, на страната си като сътрудници и водещи в опозиционни медии, станаха активни опозиционери, създадоха множество сайтове... Всичко това на кинтите от Запад, а и на олигарси либерали, на които Кремъл отне в известна степен ,,свободата, да имат права и никакви задължения-фискални имам предвид. Излишен и недалновиден либерализъм дори Кремъл проявява вкарвайки средства за издръжка на част от тези медии. Например голяма част от издръжката на,, ехото на Москва ,, е от бюджета на Московската община. Кремъл продължава да дава средства и на някои от НПО Тата. И въобще тази ,,деликатност,, на кремълската администрация и на самия Путин, лично на мен ни идва множко. Западът няма спирка в очернянето на Русия и президента и, открито наричат федерацията враг, а от Кремъл им отвръщат с ,,партньори,, с предложения за съвместни проекти Какви проекти, какви партньори с тези , които от векове искат да те затрият.
Та въпросните медии и сайтове бълват катадневно и ежечасно полуистини за федерацията , които за дребни пари или желание да си известен, да ,,правиш сам медия,, се мултиплицират от не малък брой блогъри.
Колев и Гетьо са в конкуренция например , кой повече злъч за Русия да излее в блог бг.
Да в Русия има бедност, пиянство, безпътица. Има корупция, има простащина...
Да , но бедността има измерението си, има и план за ограничаването и. Губернатори, министри и куп държавни велможи са в затвора. С простащината се борят , а не я обличат в държавни и съдебни одежди
ПКПта има и там, но не ги правят спикери. Путин вероятно е много заможен човек, но едва ли простотията му е ,,затворена,, в нощното шкафче.
цитирай
3. blackpredator - Венци,
08.12.2020 16:34
възхищавам се на аргументите ти
и за мен "Платон ми е скъп, но истината ми е по-скъпа"
Аристотел, не делиорманския такъф

според Гетю и кратункофците, представи си Венци,
каква е мизерията в Русия, за да им харесва
на 300000 руски семейства мизерията в България?!
горките..

да имаше поне три кратункофци-абдала,
да купят имот у Крим или у Сочи
моят прочит сочи - их там нет

много просташки кириз,
потурест делиормански Вуте да наднича,
през дувара на Пена Захарова
без да си е помел двора..
цитирай
4. vencivaleri1951 - Те не разбират и друго
08.12.2020 17:25
Русия е много различна страна. Ето Гочето се хвали, че кльопа еленско. Истина, или не е без значение. Сиуховато, дълго се прави , ограничен брой ястия...но понеже е по скъпо в Кауфланд , смята го за престижно и ще дърпа жили. В половината Русия еленското е най-евтиното месо. Хиляди стада отглеждаха колхозите...там говеждото беше по кът.
Онзи ден пуснали клип че САМО 71%от федерацията газифицирана А те смятат ли колко е това 71% от федерацията. И клипа е за Хутор за това , тоест малко село. Хутор
за селце се използва. Отказали да се преместят по различни причини хора, останали на стотици км от районен център, Гетьо се загрижил, че не са на газ около 30% Ами така е, но половината от селищата необхванати от ГПМ са безперспективни, на доизживяване, а за другата половина Кремъл има грях. Все пак гуми не горят, в градовете им комини в жилищни сгради са рядкост.
цитирай
5. kvg55 - blackpredator,
08.12.2020 18:26
Това е петата колона на Путин. Имотите са купувани с пари на ГРУ.
Питай Гетьо.
цитирай
6. blackpredator - Венци,
08.12.2020 20:52
аз не съм чак толкоз русофил
просто се ядосвам, когато столът е по-умен,
от седналия на него..
цитирай
7. blackpredator - да Вакеро,
08.12.2020 20:53
50 рубли към пенцията
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blackpredator
Категория: Забавление
Прочетен: 6914374
Постинги: 1450
Коментари: 18258
Гласове: 25302
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031