Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2022 13:15 - За седем десетилетия човечеството видя два грандиозни изрода, обесени от свои сънародници, други изроди също получиха възмездие
Автор: kkabakciev Категория: Технологии   
Прочетен: 1841 Коментари: 7 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Единият изрод беше първо застрелян, после закаран на площад в огромен град, обесен там надолу с главата, а след това оплюван и замерян с камъни от грандиозно множество сънародници. Вторият беше открит в дупка в земята, в която се криеше като плъх. Беше изваден от дупката, съден от свои сънародници чрез редовен съд и осъден на смърт чрез обесване. Всеки от двата изрода беше виновен за смъртта на десетки хиляди хора. Има и други два ярки примера от последните десетилетия на осъществено от страна на собственото население възмездие спрямо изроди, виновни за смъртта и страданията на много хора (но по-малко спрямо първите два случая). Единият изрод беше заловен, осъден от извънреден трибунал на смърт чрез разстрел и присъдата беше незабавно изпълнена. Другият беше убит от сънародници след дълго преследване. Три от тези четири случая на спасение на народи (и на цялото човечество) от масови убийци се дължаха на помощта на САЩ, а в последния случай по-точно на НАТО. Днес е налице пореден грандиозен изрод - този път от широк световен мащаб, виновен за смъртта на десетки хиляди хора от различни националности и заплашващ целия свят с унищожение. Тези народи имат историческата възможност да потърсят възмездие, особено народът, произвел изрода. Много полезни ще им бъдат двата исторически примера, описани по-горе, най-вече вторият - отговарящ на разбиранията и правилата на модерната цивилизация, при който изродът масов убиец е осъден на смърт от редовен съд при редовна съдебна процедура. А САЩ и НАТО очевидно отново ще имат решаващо влияние за постигането на възмездие и справедливост.



Гласувай:
7



1. ganini - Палачите
10.10.2022 13:39
на Българския народ не бива да забравяме. Те са от голям калибър, но и дребни изпълнители водени от садистични подбуди. Избити десетки хиляди и стотици хиляди преследвани цял живот!
цитирай
2. kkabakciev - Правилна бележка
10.10.2022 13:57
ganini написа:
на Българския народ не бива да забравяме. Те са от голям калибър, но и дребни изпълнители водени от садистични подбуди. Избити десетки хиляди и стотици хиляди преследвани цял живот!

Но въпросът има и друга страна. Така нареченият български народ не пожела да потърси каквото и да било възмездие от червените убийци и диваци. Дори правешкият катил беше съден не за престъпления, огромни - поддържане на комунистически концлагери и убийства там на много хора, нападение над друга държава (Чехословакия), възродителен процес с убити много хора и въдворени в затвори и Белене, масово принудително изселване от страната без каквато и да било причина на огромно турско население. Той беше съден - целенасочено - за кокошкарско деяние: предоставяне на апартаменти, и накрая оправдан.
цитирай
3. eva10 - Красьо,
10.10.2022 14:45
По-полека, ще се задавиш в собствената си слюнка.

Я коментирай днешното изявление на Жозеп Борел!
цитирай
4. eva10 - Ехааааааа
10.10.2022 14:50
Коментарчето ми трябва да бъде одобрено, а?
Какъв мъж си ти, Краси, като свободата на словото за теб е тера инкогнита?
Нали една от езроатлантическите ценности е именно свободата на словото?))
Но само за твоето слово, не и за моето, ха-ха.
цитирай
5. kkabakciev - Госпожо Ева Папазова, не Ви познавам
10.10.2022 15:15
eva10 написа:
По-полека, ще се задавиш в собствената си слюнка. Я коментирай днешното изявление на Жозеп Борел! ... Нали една от евроатлантическите ценности е именно свободата на словото

Не си спомням да съм седял на един чин с Вас. Грандиозна простащина - българска, банкенска, кърджалийска и пр., е да се обръщате към непознат на "ти" или на "Красьо". Обяснил съм това на форумистите тук. Те го приеха и никой вече не се обръща към мен на "ти". Ако продължите да го правите, постовете Ви ще бъдат трити - дори да са гениални по съдържание. Раздавайте акъл другаде!
цитирай
6. vencivaleri1951 - Уважаеми, защо смятате , че т нар учтива форма е еиднствено възпинаво общуване
10.10.2022 16:04
Съвсем нормално е в някои страни , Боби, Джо, Мишел , към лидера на страната
Впрочем забравих, че сте русофил-виж там утивата форма , както имя и отчество се употребява и в т нар простолюдие, което въобше не е "просто"
Сега по темата:
Питам се дали не познавате историческите факти, или специално избирате тази част от фактологията , която Ви харесва? " Не знаеш, или знаеш"-това е при Вас въпросът
Защото когато се говори за Саадам, често се забравя че бе наричан "скъп приятел на САЩ" , с почести и гвардейци бе посрещнат в Кемп Дейвид, бе и отличен с награда-не помня вече точно с какво. И това бе периодът в който след като взе властта се саморазправяше с противниците си/ например ликвидира физически комунистическите активисти в страната-вкл и аспирант на мама/, нападна Иран, бе въоръжена армията му от САЩ./ вкл и с "Патриот" и която ПВО система бе "няма" при бомбардировките по късно над Ирак- разпознаваше американските самолети като свои-ето така търгуват янките./ Той стана "сатрап" когато национализира нефтените компании и изгони янките от иранските енергоносители. Така станаха гадни и иранците и руснаците и венецуелците- вероятно вече ще станат такива и саудитите
И едно въпросче- Къде е днес някогашен Ирак-заможна и уредена страна, даваща хляб на стотици хиляди -вкл и българи, вкл и западняци Няма я, в руини е , стоци хиляди избити, милиони бежанци- Това бе цената за обесения Саадам
Същата цена платиха и либийците
Трибуналът в Букурещ уби освен Чаушеско и съпругата му-публично , средновековно
Вие сега като почнете да бесите Путин, Кабаева ще му прави ли компания?
А Живков, определено клеветите. Живков практимески взе властта през 58 г, не след априлсикя пленум Една от първите му работи бе да провери какво се случва в т нар лагери. Състави комисия на ЦК воглаве с Борис Велчев. 60та година лагерите бяха закрити, а една от лагерничките стана министър в кабинета на Живков-тогава бе и министър председател Става въпрос за Светла Даскалова-дългогодишен министър на право
цитирай
7. kkabakciev - Отговарям накратко по точки на vencivaleri1951
10.10.2022 17:50
- Какви са формите за учтива комуникация в различните държави по света не е важно! Важно е какво е в България, на български език. Който не желае да следва приетите тук правила, да не се мотае в блога ми, а да заминава да общува с банкенския простак, с неговата проста кърджалийска п@тка и прочие.
- Относно Ирак е вярно, че Саддам имаше подкрепата на САЩ, защото САЩ подкрепяха Ирак срещу Иран и не им беше ясно какво представлява Саддам. Но Саддам нападна Кувейт и САЩ получиха възможност да поправят някои свои грешки и грехове - освободиха Кувейт, арестуваха един друг голям изрод, Химическия Али, и го предадоха на съд. За разлика от САЩ, путлеристка Русия няма никакъв шанс да поправя грешки и грехове поради имперската си и канибалска същност. Тази държава на злото трябва да бъде ликвидирана, а властта предадена на нормалните руснаци. Не знам как точно може и трябва да стане това, но съм убеден, че ще стане.
- Намеците за САЩ като едва ли не крадци на петрол са нелепа и малоумна пропаганда на дъртите гражданки на Рим с руси коси и сини очи.
- Иракчаните, и други в страната (напр. кюрдите), бяха мачкани от Саддам, а когато изродът и неговата шайка бяха смачкани от САЩ, се видя, че режимът му се е крепял само на членовете на шайката му. Така е и в Русия днес. Путлеризмът се крепи благодарение на шайката на канибала, и когато шайката бъде смачкана, ще се види, че не 75% подкрепят канибала - както дрънкат дъртите гражданки на Рим, а, примерно, 10%.
- Живков практически бил взел властта 58 г. ХАХАХА! И 4 г. преди това се е правел, че не знае квой туй Белене. Сигурно не е знаел и за изпратените в Белене протестиращи турци през 1989 г. Господин комунист, по-добре не пишете нелепости, от 33 години на българите - нормалните - всичко им е известно и ясно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kkabakciev
Категория: Технологии
Прочетен: 638718
Постинги: 262
Коментари: 428
Гласове: 503
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930