Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2021 18:10 - Гейтс и Шваб контролират Европа
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 1175 Коментари: 0 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От самото начало на цялата тази ковид пандемия предупреждавах, че е фалшива. Идеята за ковидални паспорти е за ограничаване на пътуванията и на CO2.1 Урсула фон дер Лайен, главатар на ЕС, също така е членувала в борда на Световния икономически форум. Други членове са шефът на Международния валутен фонд и Европейската централна банка.

Хората не осъзнават, че даже ООН е част от тази ложа. Бил Гейтс спонсорира Световната здравна организация почти толкова, колкото САЩ. Всеки, който не вижда как всичко това се дирижира и по линия на климатичните промени, или е сляп, или е просто невеж.

Те дърпат конците на медиите, които са заставяни да поддържат ковидалните локдауни и да използват паникьорски похвати, за да превърнат държавите в концентрационни лагери. Гейтс дори раздава „грантове“ на медиите, за да прокарват сатанинските му планове.

Тези хора НАРОЧНО унищожават световната икономика, за да я заменят с такава без фосилни (изкопаеми) горива. Това е целта и те използват вируса, за който вярвам, че е създаден от тях в лаборатория и че е било платено на някой в Ухан да го разпространи. Китай НЯМА роля в създаването му, а това нещо се използва и за притискането на Китай и Русия в техните граници.

Тези хора са умопобъркани
Те наистина мислят, че могат да обърнат икономиката надолу с главата чрез едно щракване с пръсти. В тази ложа са много хитроумни. Като правят „дарения“ за медиите и финансират национални правителства и СЗО, те подхранват мечтите на ООН да превземе света. Настървени са да убият демокрацията, защото знаят какво трябва да се направи, пък и се умориха да опитват да търсят оправдания пред хората, които смятат за идиоти и овце.

Световните кукловоди се уплашиха до смърт, когато Тръмп спечели през 2016 г. Те внезапно подеха война срещу „популизма“ и дори Джон Кери заяви, че популизмът трябва да престане, което означава, че хората са гласували против плана на елита.

Казаха ми, че са опитали всичко възможно да ме дискредитират за парите, които HSBC2 трябва да върне, отчаяно опитват да дискредитират и Socrates,3 както и това, че CO2 и климатичните промени не са друго, освен нормален цикъл.

Та, ако искате да знаете защо Западът ще пропадне до 2032 г., а Китай ще стане #1 в световната икономика, просто вижте как Гейтс и приятелите му с джобните си пари купуват арогантни държавници. Не се притеснявайте – медиите никога няма да изобличат това, защото това ще изисква да изобличат и себе си.

Те експлоатират деца, за да създават паника, заради която се увеличават самоубийствата на юноши по целия свят.

Нека Бог е милостив към глупавите хора, които не могат да видят зад кулисите на целия този театър.

Автор: Мартин Армстронг

Превод: Иван Стаменов

Източник: Armstrong Economics

image

* * *

Допълнения от преводача
Оригиналната статия е илюстрирана с кадри и клипове, които не мога или не искам да вградя в препечатката. Основната причина е, че не са преведени, а аз държа блогът да е полезен и за читатели, които не владеят и не са длъжни да знаят английски език. Ще преведа и коментирам (телеграфно) само посланията в следния официален клип на Световния икономически форум, който практически ни представя част от плана им до 2032 година:



Започва се със злокобното:

1. Няма да притежавате нищо. И ще бъдете щастливи.

Дори през болшевишкия режим и неговата „национализация“, които бяха част от социалния експеримент на западните черни ложи преди въвеждането му на Запад, хората имаха някаква собственост. Поне домове. И когато купуваха физически стоки или копия на интелектуална собственост, те ги притежаваха, можеха да разполагат с тях, да ги отдават под наем или да ги дават назаем или като подарък на трети лица.

Великото зануляване на Шваб и дружките му предвижда наистина да не притежавате нищо. Още отсега, когато „купувате“ музика, филм или друг продукт на интелектуална собственост, вие реално само ги наемате с право на ползване. Има данни, че част от плана включва и идеята хората да не притежават дори домове, а те да се наемат, като условие националните дългове да бъдат опростени.

От кого ще се наемат? — Ако вие няма да притежавате нищо, се подразбира, че „те“ ще притежават всичко!

2. САЩ няма да бъдат водещата световна суперсила.

Авторът е загатнал накъде вървят нещата. Вижте и статията „Зануляването се проваля и глобалистите се нуждаят от друга криза в Америка“ на Брандън Смит.

3. Няма да умирате, докато чакате органи от донор.

Защото Великото зануляване обещава синтетични органи. Това е част от кошмарната идеология на трансхуманизма, а генно-модифициращите РНК/ДНК „ваксини“ са друго негово изражение. Синтетичните „храни“, „лекарства“ и „органи“ са все част от бизнесите на Бил Гейтс.

4. Ще ядете много по-малко месо.

Пропуснато е да се уточни, че става дума за изкуствено (лабораторно) месо, също осигурявано от Бил Гейтс и „братята“ от ложата му. Пропуснато е да се уточни и че ООН и Европейската комисия правят задружен напън за „възпитанието“ на хората да ядат насекоми.

5. Един милиард души ще бъдат принудени да се разселят заради климатичните промени. Ще трябва да работим по-добре за приемането и интеграцията на бежанците.

В превод от сатанински на човешки: Националните ви държави няма да имат никакъв суверенитет. Други ще решават какви „бежанци“ да бъдат приемани, как да бъдат интегрирани и какъв в крайна сметка да бъде етническият и духовният облик на населението във вашите земи.

6. Замърсителите ще трябва да плащат за отделянето на въглероден диоксид.

Казано по-просто: Вие сте замърсителите и ще си плащате, ако искате да дишате и особено — да издишвате!

7. Може би ще се подготвяте да отидете на Марс.

Ако не ви харесва Великото зануляване и/или ако Великото зануляване не харесва вас, ще ви прати „на Марс“ (в небитието). Както е формулирано, не се предполага да имате думата дали ще живеете на Земята или „на Марс“. И не е нужно — беше казано по-горе, че „няма да притежавате нищо“, а това включва и правото на избор.

И ще бъдете „щастливи“, ако искате да получавате универсалния базов доход или да не ви изстрелят нейде в космоса.

8. Западните ценности ще бъдат тествани до тяхната точка на пречупване.

Доста ясно казано. Но ако някой държи да поддържа илюзиите си, нека продължава да се самозалъгва, че старата „нормалност“ ще се върне. И когато ви говорят за „европейските ценности“ на ЕК/ЕС, може би трябва да чувате, че лъжат и че прекършват тези ценности със самото им говорене за тях. Колкото дяволът може да чете Евангелията с „разбиране“, толкова и такива като Урсула, Шваб и Гейтс „разбират“ от европейски ценности. Защото са съсъди и проводници на Ариман, неправомерния княз на този свят.

„Няма вече много да говоря с вас, защото иде князът на тоя свят, и в Мене той няма нищо. Но отивам, за да разбере светът, че любя Отца, и както Ми е заповядал Отец, тъй и правя. Станете, да си идем оттук.“ (Йоан 14:30-31)

* * *

„Ние хората нямаме за задача да попречим по какъвто и да било начин на въплъщението на Ариман. Нашата задачата е така да подготвим човечеството, че Ариман да бъде преценен по правилния начин. Ариман ще има задачи. Той ще трябва да направи това или онова, а хората ще трябва да оценят и използват разумно идващото чрез Ариман в света. Хората ще могат да го направят само ако са способни да се приспособят по разумен начин към онова, което Ариман вече изпраща към Земята от отвъдните светове с цел да контролира икономическия живот на Европа, без да бъде разпознат.

Това не трябва да се случва. Ариман не трябва да контролира икономическия живот на Европа незабелязано. Трябва да се научим изцяло да познаваме неговите особени качества. Ние трябва да сме способни да му противодействаме с пълно съзнание.“ — Рудолф Щайнер

Преводна статия на Мартин Армстронг + обширно допълнение по темата от Иван Стаменов

Иван Стаменов
05.06.2021 г.

https://www.otizvora.com/2021/06/13588/geyts-i-shvab-kontrolirat-evropa/ 





Гласувай:
22



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 832273
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031