Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2023 09:27 - Хегемонът е детрониран - започва войната за НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
Автор: sthamanuviro Категория: Новини   
Прочетен: 5347 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 22.03.2023 09:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Завърши най-важната от Втората Световна война насам междудържавна среща на най-високо равнище, която определи съвременната Цивилизация като многополюсна - БЕЗ ХЕГЕМОН! Това бе срещата на Президентите Владимир Путин и Си Дзинпин в Москва. Президентът на Китай беше съпроводен от делегация от 120 Души, които се придвижваха с 50 автомобила до специално построения за срещата хотел.

image

  Вчера Президентите на двете Държави-Корпорации проведоха шестчасова среща на четири очи, на която бяха обсъдени и военните въпроси, но както се очакваше споразуменията в тази област останаха строго секретни! Естествено, от взаимен интерес е тайната във военната област да бъде запазена, за да не достигне до поваления вече бивш Световен хегемон - Държавата-Корпорация известна под наименованието "Съединените Щати на Америка". Детронираният хегемон не трябва да бъде информиран за параметрите на военното сътрудничество и неговите форми!


След разговорите Путин и Си Дзинпин подписаха съвместно изявление относно плана за развитие в основните области на Икономическото сътрудничество между двете Държави-Корпорации до 2030 година, който включва:  


1. Сериозно задълбочаване на взаимодействието между двете Държави-Корпорации. Въпреки че това не е класически военно-политически блок, бяха сключени военни споразумения, които останаха строго секретни.  


2. Китай и Русия напълно отхвърлят отиващия си Световен ред и неговите основни методологични доктрини, заявявайки че Светът от 2021 година никога няма да се върне.  


3. Нивото на Икономическо, инфраструктурно и логистично сътрудничество ще бъде такова, че след завършване на диверсификацията на търговските потоци и преструктурирането на износа ще гарантира на Русия през следващото десетилетие липсата на сериозна заплаха от Икономическа изолация.  


4. Китай няма да налага военно-политически решения на Русия във войната й с бивша Украйна. От своя страна Русия ще подкрепи Китайската политика в Тихия океан по отношение на Тайван, AUKUS (военният пакт между Австралия, Обединеното кралство и САЩ) и други подобни, тъй като Китайският мирен план изобщо не устройва Колективния Запад.  


5. Китай няма да се поддаде на Американския натиск и срещата и споразуменията в Москва са ясен знак, че Китай разчита както Икономически, така и военно на Русия в дългогодишното си противопоставяне на експанзионистичната и хегемонистична политика на САЩ.  


6. Според политико-икономическите виждания на Русия и Китай Многополюсният Свят представлява Свят на равни центрове на властта, а не Свят на едностранен хегемонистичен диктат. Ясно е, че САЩ няма да признаят, че вече НЕ СА ХЕГЕМОН, и ще приемат предизвикателството. Следователно, войните на Пентагона и НАТО срещу Русия и Китай ще продължат да ескалират.   


Ето, така започна войната за НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!

СТАМАТ

22-ри Март 2023 година










Гласувай:
3


Вълнообразно


1. ivo1 - Война между разума и англосакския ...
22.03.2023 10:49
Война между разума и англосакския фашизъм.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sthamanuviro
Категория: История
Прочетен: 393710
Постинги: 251
Коментари: 62
Гласове: 168