Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2022 20:16 - Вселенска чума
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 2180 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 29.09.2022 20:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Вселенска чума


  image КЕВИН АЛФРЕД СТРОМ (РЕДАКТОР) · 24 СЕПТЕМВРИ 2022 Г

1 image

Излъчване на American Disident Voices от 24 септември 2022 г

 

Слушайте предаването

от Кевин Алфред Стром

УПРАВЛЯВАНИТЕ ОТ ЕВРЕИ така наречени „основни медии“ обичат да твърдят, че идеята на Националния алианс за токсичността на евреите и еврейската власт за нашето общество е нещо „незначително“ и „кофти“, но някак едновременно „силно опасно“. Но това не е вярно. През вековете много от най-добрите умове на нашата раса са признавали тази опасност, варирайки от краткото „никога не вярвай на евреин“ на Никола Тесла до много по-дълги предупреждения. И понякога еврейски дезертьори - или понякога просто евреи с много шумна уста и без чувство за сдържаност - също ни предупреждават.

Ето гледна точка към същия враг, пред който са изправени белите хора днес – но написана през 109 г. сл. Хр., описваща прочистването на Йерусалим от Тит Цезар през 70 г. сл. Хр.:

…всички други техни обичаи, които са едновременно извратени и отвратителни, дължат силата си на самата им лошотия. Най-деградиралите от другите раси, презирайки техните национални вярвания, им донесоха своите приноси и подаръци. Това увеличи богатството на евреите, както и фактът, че помежду си те са непоколебими честни и винаги готови да покажат състрадание, въпреки че гледат на останалата част от човечеството с цялата омраза към враговете. Те седят разделени по време на хранене, спят отделно и въпреки че като нация са изключително склонни към похот, те се въздържат от сношение с чужденки; помежду си нищо не е незаконно.

Това е от римския историк Тацит, от неговите Истории, книга V. Езикът може да е малко надут, но смисълът е ясен. Евреите дори тогава се бяха обособили като богата свръхкласа в земите, които доминираха, дори когато бяха под номиналното управление на Рим. Те участваха в „перверзно и отвратително“ поведение, което виждаме днес във видната роля на евреите в порнографията и насърчаването на перверзията и деградацията и сексуалното робство на белите жени, което сме документирали в тази програма преди. Тацит също забелязва двойния морален кодекс на евреите - един морал за техните събратя евреи и друг за останалия свят. И Тацит вижда силата в това, че евреите имат този двоен код, въпреки че издава известна наивност, когато го нарича просто „лошота“

Тацит не беше сам в своите наблюдения. Около четири века по-рано гръцкият историк, пишещ под името Хекатей от Абдера в Тракия, пише за евреите:

[Т]ехният начин на живот. . . беше посветен на изолация от човешкия род и омраза към неевреите. (цитирано в Michael Grant,  The Jews in the Roman World  (Dorset Press, 1984), p. 24.)

Отбелязвайки консенсуса в мненията за евреите, еврейският писател Питър Шефер в  Judeophobia: Attitudes toward the Jews in the Ancient World  (Кеймбридж, Масачузетс: Harvard U. Press, 1998) стр. 32-33 заключава:

И накрая, както повечето от своите предшественици, Тацит свързва с мотива за безбожието мотива за „мизантропията“: евреите са лоялни само към своите сънародници, но изразяват „враждебна омраза“ към всички останали хора ( adversus omnes ). Това напомня на Хекатей, Манетон, Аполоний Молон, Диодор Сицилийски, Помпей Трог и най-вече Лизимах, според когото евреите не трябва да проявяват добра воля към никого и винаги трябва да дават най-лошия възможен съвет.

Изглежда, че Лизимах е бил запознат с талмудическите предписания! Продължавам цитата от Шефер:

Като цяло разказът на Тацит за Изхода, като възприема както мотивите за нечестие, така и за „мизантропията“ и ги приспособява към собствените си времена и опит след 70 г. сл. н. е., е обобщение не само на александрийската версия, но и на основния гръко-египетски традиция, започваща с Хекатей. Чрез него тя стана общо достояние на западната „цивилизация“.

Тук забелязвам, че цитатите на еврейския писател Шефер може да са опит за подигравка със западната цивилизация - особено като се има предвид, че той, много странно, поставя думата цивилизация в кавички. Очевидно човек не може да бъде цивилизован, ако има лошо мнение за евреите - дори ако името му е Тацит или Цезар!

Интересно е да се отбележи етимологията на термините „мизантропия” (гр. apanthropos , по-късно misanthropia ) и „ксенофобия” (гр. misoxenos bios ). Изглежда, че някои от първите приписвания на тези характеристики може да са били на евреите.

Дори римският император Клавдий, който беше приятелски настроен към евреите през по-голямата част от кариерата си, пише през 41 г. сл. Хр., че техните машинации, интриги и нелегална имиграция в град Александрия са непоносими и че, ако евреите не спрат тези действия :

Непременно ще им отмъстя като подбудители на това, което е универсална чума в целия цивилизован свят. [Цитиран в  Еврейската стратегия , Ревило П. Оливър. ]

Наистина - и това е, пред което са изправени белите хора, макар че твърде малко от нас го осъзнават: универсална чума, създадена от евреите. Белите американци, по-специално, са по-малко наясно с еврейската чума, отколкото други нации и раси, но с тази радиопрограма и ежедневните контакти на членовете на Националния алианс ние работим за повишаване на тази осведоменост. Арабите и мюсюлманите са болезнено наясно с еврейската власт и еврейските амбиции да ги управляват, тъй като са на фронтовата линия на открита еврейска война, която буквално ги убива от десетилетия. Тази убийствена война дойде тук сега, тъй като евреите и техните медии са въоръжили нисшите раси, за да прогонят и убият белите. И ние от Националния алианс ви предупреждаваме от години, че позволявайки си да бъдем пушечно месо и да финансираме еврейските войни в Близкия изток,

Но не е нужно да четем древните, за да чуем фундаменталната истина за еврейския истаблишмънт. Едно от предполагаемите „свещени“ произведения на юдаизма, Талмудът, сам по себе си предоставя много доказателства. Както и Тората с нейните безкрайни заповеди от Яхве да се убиват и поробват не-евреи.

В Талмуда равин Симеон бен Йохай заявява без съмнение: „Убийте най-добрите от езичниците“. (б Соф., 15). Защо, чудя се, Талмудът не е атакуван и проклинат като книга на омразата в големите медии, както правят Дневниците на Търнър ?

Този цитат от Талмуда, „Убийте най-добрите езичници,” не е продукт на мозъка на трескав мразец на евреите. Най-категорично не е фалшификат. Всъщност еврейските учени признават, че пасажът е там, и харчат кофи мастило, опитвайки се да го оправдаят или обяснят. Те твърдят, че добрият равин е имал предвид само, че най-добрите от нас трябва да бъдат убити във „време на война“, или че изявлението е „агонизиращ вик“ на евреин, преследван от „нацистите на неговото време“, римляните и че изявлението "никога не е имало силата на закон" - но това са доста слаби аргументи в сравнение с безсмисления факт, че призивът за убийство е там, написан от равин, е бил част от тяхната най-свещена традиция от векове , и остава да стои в тяхната „свещена“ книга до ден днешен.

„Убий най-добрите езичници.“ Не става по-очевидно от това.

За съжаление и трагично, редица мъже и жени от нашата раса, които знаят тези истини, се чувстват безнадеждни. Те се чувстват така, защото толкова много от нашите хора са слепи за тези истини. Нашите идеи – и познанията ни за това кой е врагът, който ни убива – са абсолютно здрави и потвърдени от историята. И все пак толкова много бели остават в пълен плен на вражеските медии и контролираното академично естеблишмънт и с нетърпение прегръщат самоубийственото „разнообразие“ и сексуалната перверзия. Това е вид религия, а религиозните заблуди могат да бъдат много трудни за преодоляване.

Европейският ум е изключително креативен. Тази креативност понякога прелива в сложни фантазии, на които по-рационалните сред нас се радват като поезия или литература на фантастичното, от което според мен имаме духовна нужда. Но за някои от нас измислицата не е достатъчно добра и ние изграждаме сложни системи от вярвания, които могат да ни развълнуват със страхопочитание, чувство на удивление или вид екстаз, но които имат много малка връзка с реалността.

Един ден по време на пладне на европейската цивилизация през 1890 г., философът и психолог Уилям Джеймс изнасяше лекция по космология.

Той описа на публиката си как Земята е увиснала в космоса от силите на гравитацията, докато обикаля около Слънцето, и как Слънцето също се движи в космоса, описвайки дъга около нашата невъобразимо огромна галактика, която самата се движи през още по-голяма празнотата на междугалактическото пространство.

След лекцията Джеймс бил приближен от възрастна дама, която твърдяла, че има теория, по-добра от описаната от него.

„Ние не живеем върху топка, въртяща се около Слънцето“, каза тя. „Живеем върху земна кора на гърба на гигантска костенурка.“

Без да иска да бъде прекалено груб, Джеймс реши внимателно да разубеди опонента си.

— Ако теорията ви е вярна, мадам, на какво се основава тази костенурка?

— Вие сте много умен човек, мистър Джеймс, и това е добър въпрос, но мога да отговоря. Първата костенурка стои на гърба на втора, много по-голяма костенурка.

„Но на какво се крепи втората костенурка?“ — търпеливо попита Джеймс.

Старата дама извика триумфално: „Няма смисъл, г-н Джеймс, не можете да ме измамите – всичко е костенурки.“

Сега вероятно много малко хора вярват в Теорията за костенурките, но нещата, в които много от нашите хора вярват, са също толкова смешни.

Когато някой иска да даде пример за абсурдни и анахронични вярвания, клишето е да се споменават „плоскоземците“. Всички им се смеят. С изключение на евангелистите, които имат прокрадно подозрение, че може просто да са прави. Чух излъчено интервю с „плоскоземец“ преди няколко години и той изложи аргументите си искрено и убедено.

„В края на краищата“, каза той, „Земята очевидно не се върти, както твърдят учените. Когато излезете от входната врата, вятърът не духа с 1000 мили в час, нали? Не сме изхвърлени в космоса от центробежна сила, нали?“

Когато интервюиращият го попита как е възможно Земята да е плоска, когато можем да я заобиколим и да се върнем в началната си точка, без да се обръщаме, той дори имаше отговор за това.

„Земята“, обясни той, „е оформена като чиния за вечеря, с изключение на това, че е наистина двуизмерна, без никаква дълбочина. Следователно, когато стигнете до ръба на плочата, вместо да паднете, вие незабавно се пренасяте до противоположната страна на плочата и продължавате пътуването си обратно към началната си точка.

„Но“, намеси се интервюиращият, „не бихме ли забелязали това?“

„Ах“, каза Плоскоземецът, „не бихме искали. Тъй като „плочата“ е двуизмерна, когато пътуваме от единия ръб и се появяваме на противоположния ръб, ние всъщност пресичаме „няма пространство“ и, естествено, не отнема „не време“, за да прекосим „никакво пространство“. Следователно ние изобщо не осъзнаваме, че сме излезли от ръба.

Интервюиращият беше достатъчно любезен да не добави, че Плоскоземецът също се е отклонил от ръба, без да го забележи.

Е, белите хора, с щедър тласък от страна на еврейските пропагандисти, но до голяма степен поради нашата собствена наивност и лековерност, са излезли от ръба в големи количества. Милиони от нас са приели пагубния мит за човешкото равенство (и супер-равния статут на евреите) и са го погълнали, както един култ поглъща религиозна догма. Подобно на религията, тя се втълпява в децата от много ранна възраст и се имплантира в част от мозъка, която е имунизирана срещу разума или спора.

Расовото равенство е фантастична заблуда, вярата в която е еквивалентна на вярата в леприконите или Кухата земя. Няма и капчица доказателства за това. Не само, че расите и индивидите явно не са равни, но равенството от всякакъв вид е доста рядко в реалния свят, когато надхвърлим молекулярното ниво.

Религията на равенството е истинска лудост. И неговата лудост заразява други религии и особено тези, които погрешно вярват, че са се освободили от религията.

Но еврейските автори на лъжата за „равенството“ знаят, че това е лъжа. Те не са достатъчно глупави, за да вярват в религията на равенството, която са създали за нас, освен ако, както посочи Ревило Оливър, нямат манталитет, в който „истината“ се определя като „това, което е добро за еврейския народ“. Тяхната раса е „избрана“. Тяхната раса е „свята“. Тяхната раса се нуждае от изключително жизнено пространство. Ако умствено и духовно бяха като нас, трябваше да наречем това зашеметяващо лицемерие.

Колкото и креативна и интелигентна да е европейската раса, нейната ахилесова пета е податливостта към „хуманитарни“ сантименталности и заблуди за добро настроение относно реалния свят. Нашата лековерност и нашата привързаност към тези вредни системи от вярвания превърнаха западния свят в нещо като голямо убежище за психично болни, като затворниците управляват шоуто за еврейските дърпачи конци зад кулисите. Например, ние приветстваме милиони не-бели, някои от тях терористи, в нашата страна, докато в същото време безразсъдно убиваме не-бели в чужбина, които случайно са на пътя на еврейската власт в средата Изток.

Нека ви кажа, въпреки всички тези неща има надежда. Има голяма надежда. Дори ако повечето бели все още носят щори. (Ще бъда несправедлив към белите, ако твърдя, че ние сме единствените лековерни и суеверни хора на Земята или че това е най-важната ни характеристика. Не е така. Други раси са плячка на различни — но също толкова безсмислени — системи от вярвания.)

Тъй като човек се е появил от по-нисшите форми на живот, той само бавно е отхвърлил вярата си в суеверия и невъзможна „магия“. Издигането на челните лобове е впечатляващо и е най-впечатляващо в нашата раса. Виждаме неговите плодове навсякъде около нас в технологиите и изкуствата.

Парадоксът е следният: като се има предвид колко луди неща вярват хората, удивително е, че могат да се съберат достатъчно, за да построят къща, която не се руши, или самолет, който наистина лети. Но ние правим това и много повече от това. Факт е, че нашата раса се е измъкнала от пашкула на суеверието и ирационалността не напълно , но все пак по-далеч от всяка друга раса с изключение може би на евреите.

Като раса ние имаме инстинктивна вяра, която приемаме за даденост, но която е много по-трудна за приемане от някои други раси, че съществува единствена физическа реалност, която не може да бъде променена от нашите чувства или желания . Дори и най-строгият религиозен фундаменталист от нашата раса оправдава своите вярвания с уж исторически писания и събития, за които твърди, че са се случили на определено място и в точно определено време. Дори и най-откаченият левичар оправдава глупостите си с привидна научна привкус.

Има нещо различно, нещо специално в белите хора. Колкото и да сме несъвършени, ние - средно, така или иначе, в сравнение с други раси - имаме дълбоко уважение към истината , към фактите , различни от мненията и чувствата. И заедно с това имаме това, което д-р Пиърс нарече фаустовски подтик: неспокоен дух, който ни подтиква да знаем всички неща, да овладяваме всички неща, да преместваме границите на знанието все по-далеч. Не е случайно, че нашата раса е тази, която е разработила научния метод.

И така стигам до нас, хората в Националния алианс и онези хиляди, които слушат това предаване. Засега сме членове на много малко малцинство сред мъжете и жените от нашата раса. Ние сме членове на онзи най-важен сегмент от нашата раса, който ни е дал всички важни постижения, които сме постигнали: сегментът, който мисли и действа извън стадния инстинкт и който има такова уважение към истината и нашата собствена способност да я откриваме, че ние са готови да рискуват много, за да донесат тази истина до победа.

Имаше време — време, когато европейската цивилизация работеше под пълното господство на по-ранна версия на измамна религия, създадена от евреите — когато публикуването или изричането на космологията, изложена по-късно от Уилям Джеймс, беше незаконно и би довело до затвор или смърт. Но основната истина на тази космология беше нещо, което не можеше да бъде задържано. Последствията от тази истина бяха твърде силни. Същото важи и за идеите на Мендел и Дарвин. Същото важи и за идеята за расова цялост и прогрес и необходимостта от сваляне на еврейската власт, за да оцелеем и този прогрес да продължи. Това е една идея — една истина — твърде мощна, за да бъде задържана, и крайният час на нейното потискане може да бъде още по-кървав в резултат. Но няма да бъде задържан.

* * *

Слушахте Американски дисидентски гласове , радиопрограмата на Националния алианс. Тази програма се публикува всяка седмица на whitebiocentrism.com и nationalvanguard.org. Моля, пишете ни на National Alliance, Box 4, Mountain City, TN 37683 САЩ. Приветстваме вашите запитвания и вашата финансова подкрепа за разпространението на нашето послание на надежда към нашите хора. Ние също така приветстваме вашите кандидатури за членство в нашата общност на съзнателните. Още веднъж този адрес е Box 4, Mountain City, TN 37683 САЩ. Благодаря ви за помощта .

 

Слушайте предаването

директно изтегляне на аудио



Тагове:   вселенска чума,


Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39749496
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031