Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2019 20:50 - Пусти мечти
Автор: blackpredator Категория: Забавление   
Прочетен: 14832 Коментари: 54 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Някъде по дългия път на дъгата губим цвят - ставаме сиви, предсказуеми, праволинейни - киселинните дъждове отмиват цвета ни!
Студено ли ти е?
Искаш ли да се стоплиш?
Може, но трябва да си готов да изгориш нещо от себе си! Ако искаш да се стоплиш ще трябва да гориш на кладата! А като стане прекалено горещо ще се наложи да излееш хиляди сълзи, за да загасиш огъня. Но не и прекалено много, за да не ръждясаш!

Толкова искаме да опитаме от всичко, което ни предлага живота, че нямаме време да се замисляме за последствията. Просто някъде дълбоко в нас си живеем с надеждата, че за всяко нещо си има противоотрова, и като направим куп безсмислени грешки, започваме цинично да наричаме себе си опитни. Лошото е, че дори достигнали това ниво на опитност, осъзнали, че за някои неща няма противоотрова, абсолютно целенасочено си се тровим. Някакъв стихиен и безвъзвратен мазохизъм.

Такива сме ние хората едни неблагодарници, искащи все повече и повече, всепоглъщащо алчни, зомбирани, животонеграмотни! Нищо повече от едни потребители, на всичко що ни се предоставя на тая планета.

Програмираме сърцата си да не туптят, когато не искаме, да не изтласкват големи количества кръв към мозъка, за да сме в кондиция! И накрая ни писва! Идва утре рестартираш и дилиит на всичко дето не ти се нрави и започваш отначало. А като не става... боли като осъзнаеш, че си за Pre_inst!
image




Из нета.
Автор:Catforlife



Гласувай:
15



Следващ постинг
Предишен постинг

1. fun1001 - :-))))))))))...лъжеш..сега го копна...това, долу..
23.12.2019 20:54

Из нета.
Автор:Catforlife
цитирай
2. blackpredator - :)
23.12.2019 21:02
лъжец е Кичопръцко
цитирай
3. valdor1355 - Направих съвсем повърхностно п...
23.12.2019 21:33
Направих съвсем повърхностно проучване. Установих регистрация на catforlife в diary и в Блог бг. Възрастта на потребителя е 39г (в момента), отбелязаният пол- жена. Интересите и са музика. И е от град Варна. Бях останала с впечатлението, че Жори пуска авторски текст.
цитирай
4. valdor1355 - Diary.ru
23.12.2019 21:40
Да се чете *
цитирай
5. starforlife - Хааааа ха ха ха
23.12.2019 21:40
ЧерноПръцко, ЧерноПръцкооо... Виждаш ли, че си играя с ВАС както ми е забавно на момента?
цитирай
6. starforlife - А сега към Юлия и Валдор:
23.12.2019 21:42
~ 1. fun1001
Не, не лъже, Юл.
Но ти не се ли светваш каква е връзката м/у catforlife и starforlife?
Ха ха ха


~ 3. valdor1355
Така-така... Направила си проучване казваш...
Няма лошо, но...
Когато все пак някога (евентуално) ми се обадиш както ми писа снощи в ЛС-то си до мен...
Аз ще ти дам телефона на Диана (за която не веднъж съм споменавал когато същите идиоти, по същия идиотски начин ме нарекохте "Ловър"). В момента Диана работи в централата на "Булбанк" с/у ЦУМ.
Та същата тази Диана... CatForLife или Мау както я наричах аз... Може да ти поразкаже за най-невероятните и готини неща, които са ставали в блог.бг по онова време, когато ВАС въобще ви нямаше тук.
Да ти разкаже кой е БАТКО - ха ха ха.

Въпрос: Наскоро споменах една вече покойница, лека й пръст, спомняте ли си? Тя наричаше Мау МЕЙ. Ти, Валдор, можеш ли да отговориш каква груба грешка допускаше въпросната и ти би ли допуснала същата или схващаш обръщението ми, м?
Защото нали... за котки говорим все пак.
Хах
цитирай
7. starforlife - А, да, Валдор, щях да забравя и още нещо:
23.12.2019 22:09
Спомняш ли си линка, който ти дадох за автошколата "МСА"?
М?
В кой град беше, м?
ВАРНА!
Кой адрес?
М?
"Христо Ботев" - в сградата на бившето ДСО "Монтажи".

Е...
Дианчето беше деловодителката МИ във въпросната автошкола (и счетоводна кантора).
Постинги да искаш, подкрепящи 100/100 всичките тези "случайни съвпадения".

Защо вече е в София ли?
Ами много просто: Съпругът й е военен. Беше разпределен във Варна и тя със синчето им - къде да ходи, ако искат да са семейство.
А Батко нали е добряк - защо да не я наеме в тамошния си Бизнес?
Иначе Дианчето, в София, преди да разпределят Съпруга й във Варна - работеше в "Шареното".
Знаеш ли го?
На "Мария Луиза", почти при Централна гара.


Тоест, Валдор, убеждаваш ли се, че колкото и измислено да ви звучат някои неща от моето РЕАЛНО БИТИЕ - те са просто Истина и АЗ НИКОГА НЕ ЛЪЖА?
А на теб ни най-малко не ти прави чест да си служиш (дано остане в минало време) с преиначаване, вменяване, та чак директно послъгване.
Майката на Дианчето е от Русия - затова почеркът й носи руски следи, но определено не е влюбена в страната.

Та те така - тепърва сами ще си оборвате своите помиярски напъни, ПРАВЕЙКИ САМИ СЕБЕ СИ СМЕШНИ.
Толкова е забавно на някои да ви се смеем в това.

СмЕх.
цитирай
8. valdor1355 - Жори, предлагам ти да се концент...
23.12.2019 22:21
Жори, предлагам ти да се концентрираме в съществото на спора. Това е ти откога си тук. В общи линии мен не ме засяга, но аз, а и всички останали не те помним преди 2012, като масовата амнезия не е възможна. Профилът очевидно е стойностен, но там, докъдето стигнах, няма нито едно безспорно доказателство за съществуването ти в блога по онова време. Анонимен коментар може да напише всеки.
П.п: Смяташ ли, че някой (аз) ще отида в Булбанк, ще търся Диана и ще и кажа нещо от сорта "Наистина ли профилът catforlife в блога е твой и Жоро е бил там през 2008ма?". Това не е нормално..... Но да кажем, че ти успееш да убедиш този профил да напише постинг, който да гласи- да, Жоро беше тук през 2008ма,( вместо да говоря с някаква жена по телефона, която впрочем може да е всяка една), за мен конкретно би било приемливо доказателство.
Да, някой ден ще ти се обадя в удобно и за двама ни време. Точно така написах снощи в лс- то. :)))))))) Мога и на холандски номер да ти се обадя. :)))))))))
цитирай
9. kvg55 - blackpredator,
23.12.2019 22:22
Просълзих се!
цитирай
10. valdor1355 - Никакъв линк не съм получавала. Дал ...
23.12.2019 22:25
Никакъв линк не съм получавала. Дал си на някой друг. Аз имам пропуски в Блог бг- не мога да прочета всичко.
цитирай
11. starforlife - ~
23.12.2019 22:38
~ ~ 8. valdor1355
Хайде отново извъртане на нещата...
Валдор, къде съм казал да звъниш на Дианчето бре?
Разбира се, че е откачено това, което описваш и аз не очаквам да го правиш - просто нямам проблема да ги пише тези неща, защото СА ИСТИНИ!
Просто продължавам да се ебавам с ВАС, като същевременно ВИ показвам, че нещата при мен стоят ВИНАГИ издържано В РЕАЛА, а ВАШИТЕ са просто виртуални лализми и то крайно издишащи. Тоест, ТРОЛСКИ!
Просто говоря неща, които са абсолютно доказуеми и точно затова повтарям нещо, което ти казах и на ЛС, а и в по-горния коментар повторих: Аз каквото и да правя... Както и да ви ебавам... Го правя с ВЯРНИ неща. Докато ВИЕ просто тролите и си измисляте. И то разкривайки комплекси. ФАКТ!
Примери:
- Аз мога да докажа по неоспорим начин от кога и за кого работя... ВИЕ ТРОЛИТЕ ЗА ОХРАНИТЕЛСТВО и ти понеже "си" Дама и то с Чест - та като не можеш с реалности - "воюваш" с мен с тролене и лализми по тази нишка. Или не е така?
- Аз мога да докажа по неоспорим начин от кога съм в Амстердам, къде живея, с/у каква заплата се разписвам и т.н... ВИЕ ТРОЛИТЕ ЗА ВСИЧКИТЕ ТИЗИ НЕЩА и ти понеже "си" Дама и то с Чест - та като не можеш с реалности - "воюваш" с мен с тролене и лализми по тази нишка. Или не е така?
И прочие и прочие и прочие.

Защо е нужно да убеждавам Дианчето да прави такива неща (постинг), когато под постингите й има мои коментари? ЗАЩО МИ КАЖИ?
Пък така разровете се и ме открийте бре!
ЩЕ УСПЕЕТЕ, ЗАЩОТО ВЕЧЕ НЕ ГОВОРИМ ЗА БИК! - Ха ха ха
И като анонимен... (Естествено, че вие ще кажете, че съм ги модерирал, а няма да се замислите какво става с коментарите на изтрит профил), но тогава идваме на второто: И КАТО ДРУГ МОЙ ПРОФИЛ, ВСЕ ОЩЕ СЪЩЕСТВУВАЩ, от който публикувах снощи същия постинг ПРЕДИ да го публикувам от настоящия си профил и постинг и профил ще ви го активирам на първия ВТОРНИК след Нова година.
Тогава ще се върнете към НЕбика - ха ха ха - catforlife - и ще видите, че под постингите й има МОИ коментари доста преди тук да се появи който и да е от изклецаната ВИ агитка.
Години преди да се пръкнете, сволоч проклетая. - ха ха ха
Или ти fordeath си мислиш, че е приумица нещо? Или си мислиш, че картинката с кученцето, която не за първи път използвам в постингите си, е случайна?
ПРИ МЕН НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО, ВАЛДОР!
И ПРОУМЕЙТЕ, ЧЕ ВИНАГИ СЪМ МИНИМУМ 3 КРАЧКИ ПРЕД ВАС!
ВИНАГИ!


~ 10. valdor1355
'Айде бе, не си получавала...
Ама ВИЕ сериозно имате проблем с осмислянето!
НИКЪДЕ НЕ КАЗВАМ, ЧЕ СЪМ ТИ ГО ДАВАЛ НА ЛС!
НИКЪДЕ!
Но я така си отвори архивирания постинг (когато е в архив аз НЕ мога да променя свой коментар) и прочети отново онзи мой дълъг коментар.
После вземи, че последвай аджеба този линк, за да ти стане ясно, че И автошколата МИ като мой Бизнес точно във Варна (и то не единствен там) ми дава опита да те въртя на тема автомобили и книжки така, както ти дори не си и сънувала, та ако ще наистина и 300 крале да имаш.

Просто си прочети коментара ми под постинга, последвай линка там и сравни ГСМ-а за връзка, обявен в НЕТ-а в официален справочник за Варна с моя.

Така, че, Валдор - хайде малко по-сериозно когато искаш да те приемат околните за Личност, м?
А не типично по тролски.
цитирай
12. valdor1355 - Не воювам, Жори- в момента си чатим. ...
23.12.2019 22:49
Не воювам, Жори- в момента си чатим. Кой е твоят профил, с който си коментирал публикациите на Диана, за да го разгледам? :)
цитирай
13. valdor1355 - защити жената бе, мълчиш като п. ...
23.12.2019 22:50
анонимен написа:
защити жената бе, мълчиш като п.тк@..

Мърло Юлия, не се чувствам уязвена, за да ме защитава някой.
цитирай
14. blackpredator - тъй е Вакеро
23.12.2019 23:09
kvg55 написа:
Просълзих се!

смехът е здраве
цитирай
15. blackpredator - чатете си Валдор,
23.12.2019 23:12
не ми пречите
гледай Кичопръцко да не те излъже, играейки си с нас;)

туй анонимния, не е Юла, а любимия й
хисарски програмист
цитирай
16. valdor1355 - Блеки, много си мил. :)))))))) :...
23.12.2019 23:18
Блеки, много си мил. :)))))))) :-*
Мисля, че спешно го повикаха някъде. :))

цитирай
17. hloris - Блеки....
23.12.2019 23:35
мечтите са затуй мечти,
защото си остават едни
сфери в нашите мечтания,
а,какви туй то тук блогови терзания! :))

А бе,я ми вий кажете как тъй при страница затворена
подухва ми се леко по дупето,ей сега ще се разплача,
и рестарт ще правя в този нощен час,ах,какъв жесток
при това реверанс,аз просто съм изпаднала в ....транс! :))
цитирай
18. blackpredator - Хлорис,
23.12.2019 23:50
събуди се от транса
и никакви терзания
забавлявай се!
троли кратунковците, кога и както можеш
нахилвай се и пак..:)
цитирай
19. starforlife - ~ 12. valdor1355
23.12.2019 23:54
Аз също никога не съм воювал с ВАС (ще го разберете, но... няма да можете да отвръщате - ха ха ха - ако го направя) - просто се забавлявам с вас.
Схващаш ли вече как Блеки играе моята игра и сам се прави за смях за пореден път?
Не?
Е тепърва ще ви връщам назад, в годините и преди ВАШЕТО появяване тук, и в тези след, и ще се убеждавате.

И да, Валдор, чатим си, да.
Разликата обаче е, че зад всичко което говоря аз, стоят неопровержими доказателства и/или РЕАЛНОСТИ, а зад ВАШИТЕ ТРОЛСКИ изказвания - се вижда за пореден път, че стоят просто злостни опити за тролене и нескопосани опити за уязвяване и уж ирония.
Крайно нескопосани и самоправещи ВИ смешни в очите на непредубедените Читатели.

Кой е профилът ми, от който съм коментирал при Мау ли?
(Мау не трябваше да се приема "поангличанчено" - ха ха ха - тогава, а идваше от Египетската Мау - Котката на Котките! - хе хе хе - Схвана ли сега и ти и признай си поне пред себе си, че като за тъп била-охранител - имам ерудиция и с Котки да си коткувам готино - въпрос на това, какво стои пред Огледалото)
Та, профилът ми ли?
Ами като изключим Симпъл(дъ бест - ха ха ха)МЪЖАГАТА - ха ха ха - от по-ранното време, може да превъртиш да речем до:
"Щом нещо е истинско, няма значение как се е случило, всички малки подробности се размиват и остава само чувството, а от него по-важно няма. А битки винаги ще има... Тя борбата ни държи. Винаги ще има дракони и чудовища, но те понякога ни карат да сме „заедно” сплотени в една кауза и много по-силни."
и сама да си отговориш.
Ако ли пък не можеш - ей го де е първият ВТОРНИК след Нова година - ще научиш.


ПС: Върнах ви в началото на 2008-ма...
Спокойно - ще превъртим и до това на 2007-ма.
Накрая ще дойде и САМОТО НАЧАЛО - началото на 2006-та - ПРАЗНИЯТ БЛОГ.БГ
(Пък оная "Край! Точка! Никога! Никога! Никога! Затворена страница!" и прочие все "последни" "вричания... Дето много си "държи" на думата... Нека си е плещела, че била ме прохождала тук. Мен? Хлорка-Фльорка мен? Хаааааа ха ха ха ха)
Какво ще следва след това ли?
Ами защо пък не END?
Изначален и тотален.
(хи хи хи)

цитирай
20. hloris - Блеки....
24.12.2019 00:46
някои се изживяват,че се интересувам и са фастор в моите очи,а де факто са никои,и винаги са били и ще си останат такива.

ПП.И никъде,ама никъде не съм казвала,че съм прохождала който и да е тук....в блог-бг
аман от измислени,опашати при това лъжи,за да се започнат евентуално отново някакви си там войни.
Без мен този път....аз страницата съм я затворила....гостувам на Блеки,и му благодаря за готоприемството....доста разтоварващо за мен предколедно! :))
цитирай
21. starforlife - ~
24.12.2019 00:57
hloris написа:
...
ПП.И никъде,ама никъде не съм казвала,че съм прохождала който и да е тук....в блог-бг
аман от измислени,опашати при това лъжи,за да се започнат евентуално отново някакви си там войни.

Така ли?
Цитирам те, Фльорцо: "Искам само да заявя от тук,от моя блог на прословутия блондин,пардон как беше bryunetsnakovalnia10,да престане да спекулира с някакви си лс от преди сто години,и да ме заплашва,защото е много грозно,недопустимо грозно да изкарваш хората какви ли не,при положение,че са били до теб,когато си правил първите си стъпки в блога..."
А сега...
След като набързо с машината на Времето се върна отново някой ВТОРНИК преди появата ВИ тук...
Ще дам линк на Валдор към тези твои думи, Фльорцо.
Хей така, за да се убеди за сетен път, че АЗ НИКОГА НЕ ЛЪЖА!
цитирай
22. hloris - О,още едно неистово преиначаване....
24.12.2019 01:10
ами ти,който се изживяваш като някой "бог на справедливостта " тук,да,това се отнасяше до теб,че ти беше до мен,когато аз прохождах тук,а след това станах незнайно защо най-лошата в твоите очи....и защо?!??

Защото НЕ ЖЕЛАЯ ДА КОМУНИКИРАМ С ВАС НИТО РЕАЛНО,НИТО ПЪК ВИРТУАЛНО.
Да,мои думи са,и каквоот това,преиначени,че се отнасят за вашата персона,която от години време вече е нон грата за мен,защото съм ви разбрала тъпата игра да скарвате хората тук,създавайки интриги....

Е,НЕ ЖЕЛАЯ да комуникарам паод каквато и да е форма с вас....никога.
Същите изтъргани,селски номера....досадно ми е,тъпо...и БЕЗРАЗЛИЧНО.
КРАЙ на ИЗПРОСЕНАТА ОТ ВАС КОМУНИКАЦИЯ С МЕН.
цитирай
23. starforlife - ~ 22. hloris
24.12.2019 01:17
Комубикация изпросена от мен?
АЗ?
Да напъвам да комуникирам с една пълна откачалка?
Хааааа ха ха ха


А, че е ТВОЕ и ти за пореден път ЛЪЖЕШ и ИНТРИГАНТСВАШ, простакесо недна, Валдор ще се убеди с очите си.
Хей така, казах, за да види за пореден път, че 2 и 2 е 4, но не всеки представя математиката по правилния начин, а такива идиотки като теб просто сеят лъжа след лъжа и интрига след интрига.
КОЛКО ХОРА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ТИ ГО КАЗАХА, МЪРЛО!!!


Освен това, не мисли хората тук за тъпи като теб, че да не схващат изречението ТИ и кой за чие прохождане говори.
ПФУ!
Виртуална пача с пачите!
цитирай
24. valdor1355 - Жори, извинявай, че толкова те з...
24.12.2019 07:59
Жори, извинявай, че толкова те затрудних с назоваването на конкретен профил, с който си коментирал постинги на catforlife през 2008ма. Това няма да се повтори. Останалите неща, които си изписал са извън темата, която смятах, че обсъждаме не представляват интерес за мен.
цитирай
25. hloris - Ако за някой представлява все още интерес въпросният блогър,то
24.12.2019 09:42
мога да му дам паролата си,където в един наш разговор ПРЕДИ ГОДИНИ буквално ме изнудва да пиша някакви си извинителни постинги.Стоят си милите....и още веднъж съжалявам,че съм стигнала до факта да бъда толкова заблудена.
Но....едва ли представлява вече интерес на някого тук.
Всички вече знаят кой лъже и маже тук.

Просто прочетох коментарите след моя....и не ме вълнуват ничии виртуални бълнувания по мой адрес.Те не представляват никакъв интерес за мен...сега и за в бъдеще,от години при това.

Весели празници на всички останали четящи тук!
цитирай
26. blackpredator - та, езикът Кичопръцко,
24.12.2019 10:02
видно, освен дребен лъжец си едър простак
цитирай
27. theeconomist - .
24.12.2019 10:17
Бе, вие не сте ли си сменили чаршафите за Коледа?
Я не се занимавайте с глупости - весели празници...............
цитирай
28. blackpredator - !
24.12.2019 10:22
весели и на теб Икономисте!
цитирай
29. starforlife - За да приключа с идиотката Хлорис (която десетки пъти казва "Край! Точка! Затворена страница!", но мине не мине време - в случая издържа години, евала
24.12.2019 10:41
Тъпа, селска пръчко...
Ти си всичката оная помия, която е крайно недопустимо да съжителства в една Жена.
Тоест, ти НЕ си Жена, Хлорис! Ти си просто една помийна яма, която мине не мине време, се опитва да вони, за да бъде забелязана.
Защото освен всичко друго си и една най-обикновена безлична сива твар.

Край на комуникацията ми с теб, но околните запомнете много добре:
ТОЧКАТА ПРИ ХЛОРИС ТРАЕ МАКСИМУМ НЯКОЯ И ДРУГА ГОДИНА!
Просто кенефът не може да не смърди...
цитирай
30. starforlife - А сега кратко (или пък може и по-дълго да излезе) към Валдор:
24.12.2019 10:43
valdor1355 написа:
Жори, извинявай, че толкова те затрудних с назоваването на конкретен профил, с който си коментирал постинги на catforlife през 2008ма.
Това ли ти е както казваш нормалното отношение?
Това ли ти е както говориш в ЧАРШАФИТЕ си до мен на ЛС, че ще си огледало на моето Огледало?
Опитът за жалка, неуместна ирония го смяташ за огледало на моето Огледало, така ли?
АМИ НЕ Еы ВАЛДОР, ЗАЩОТО аз го казах и то достатъчно красноречиво, че ще покажа профила първия вторник след Нова година.
След като ти не можеш,
~ или напъващият като гладен на с~ане да е над средното ниво с Гугъл Блеки да намери думите на Дианчето, повтарям ги:

"Щом нещо е истинско, няма значение как се е случило, всички малки подробности се размиват и остава само чувството, а от него по-важно няма. А битки винаги ще има... Тя борбата ни държи. Винаги ще има дракони и чудовища, но те понякога ни карат да сме „заедно” сплотени в една кауза и много по-силни."

и там ще видиш към кой МОЙ профил се обръща тя...

~ Или просто чакаш до първия ВТОРНИК след Нова година и тогава аз ще (ти) покажа профила и няколко места в блога на Дианчето, където коментирам от него.
Както казах, че ще ти покажа и последния ми настоящ постинг към момента, излъчен минути ПО-РАНО от същия този мой профил от 2008-ма година.


Но сега е време да ви върна да речем в началото на 2007-ма - още по-рано от момента, в който се появихте ВИЕ, изклецяци с изклецяците.
Защото днес е ВТОРНИК. Ха ха ха
И дори ще ви върна към някой ВТОРНИК в началото на въпросната 2007-ма.
(Само да закуся - все пак няма още 10 часа, току що ставам и не сте ми първа тръпка. Блог.бг също.)



Тоест, Валдор, една Личност, която претендера да е такава... А не да е слабохарактерен лузър... Не се тръшка с инфантилии от вида "Сега пък! Сега! СЕГА!", изказани дори и само м/у редовете да е и когато това не се удовлетворява от отсрещната страна - да троли с Уж ирония, а реално опити за вменяване в случая, че аз шикалкавя, та чак лъжа.
Виж аз колко търпеливо чакам Венци да покаже църковното си кръщелно. Вече над 3 месеца.
Какви ли не извинения скалъпва, пък аз все му го казвам прямо в очите, а не с УЖ ирония да правя опити за вменявания някакви.
Защото така постъпват Истинските Личности, Валдор - говорят прямо и директно и най-вече стоят с Името си и поемат Отговорността си за всяка своя дума или действие.
Нещо, което по отношение на ВАС НЕ Е факт и следователно ВИЕ ТУК НЕ СТЕ личности.
Отново ФАКТ.
Пък ти ми разпъвай колкото си искаш обяснителни ЧАРШАФИ (Готино ли е, м? Готино ли е?) на лични.
цитирай
31. hloris - ;)))
24.12.2019 11:23
theeconomist написа:
Бе, вие не сте ли си сменили чаршафите за Коледа?
Я не се занимавайте с глупости - весели празници...............


О,сменени са и обезпаразитени,
изварени,та дори са и колосани.
Сколасах аз да се отърва
от една досадна при това бълха,
опъла,опала,опънала тя петила,
последната си воня по мой адрес изсра,
ей,слава богу,че той от нея ме отърва!

:))))))
пп.Много ценя чувството за хумор у мъжете,
щом умеят да разсмеят те една тормозена Жена,
за мен те са върха като олицетворение на мъжкари! :))

цитирай
32. анонимен - изтри ме м. изтривай. но пак ще го ...
24.12.2019 12:42
изтри ме м.изтривай.но пак ще го напиша.звездичката ви разказва играта.отново.и смешното е че ти сам се правиш смешен.играейки наистина неговата игра.палячо.с помпа.
;-)
цитирай
33. azazel13 - Не схванах каква е интригата тук, но ...
24.12.2019 14:30
Не схванах каква е интригата тук, но текстът си го бива.
А иначе гледам сходството между никовете Catforlife и starforlife, и първата мисъл е, че са на един човек. Втората мисъл обаче, като чета коментарите на втория ник тук, а и тези от един наш предходен спор с него, то определено първата ми мисъл изчезва яко дим. Между Catforlife и starforlife няма нищо общо, освен може би това, че starforlife неистово се опитва да се изкара близък по дух с Catforlife. Опит доста жалък и с всеки следващ негов коментар, ставащ все по-жалък. Ако наистина starforlife не лъже и Catforlife в реалността му е била служителка, то това само потвърждава тежката диагноза на обществото ни. Реалност в която, човек безспорно разумен и изтънчен като Catforlife се явява прислужващ на откровено дебилен простак като starforlife. Колега starforlife, съжалявам за грубите определения, но като четох безмозъчните ти съждение в спора ни за бананите и като чета потресаващата простащина бликаща от коментарите ти тук, то определено изразеното за теб, от мен мнение не е грубо. Държиш се точно като макак заработващ по 7 тона банани на месец... а дали наистина ги заработваш, или само така се държиш, това вече е друг въпрос.
цитирай
34. starforlife - Ха ха ха
24.12.2019 15:00
Изпълзявате ли си профилите? Изпълзявате ли ги?
Това също го казах преди време, че ще ВИ провокирам да направите.
Сега очакваме дребното даскалче с провисналите бузи парадно да извика от профилчето си Пантичк0ЛютотоПровисналоЧушле: "Ееей, аз catforlife я познаваааам. И тя няма нищо общо с "Гоче"! - Стара шлагерна песен, чийто текст само през последните няколко месеца се ОПИТА ДА ВМЕНИ по отношение на двама РЕАЛНО ПОЗНАВАЩИ мен, а не него блогъри.
Хайде, Русть0... Знаем, че надничаш от мишата си дупчица, ЛилиПуть0.
цитирай
35. starforlife - Ех тея банани беее... Мноого ВИ нервят, м?
24.12.2019 15:02
МорскиПръцПръц кога ще се появи, м?
Хааааа ха ха ха



'Айде със здраве. Върнахме се току що от пазар и ще се приготвяме за довечера.
Дори и в държава, която не празнува днес Бъдни вечер - ние сме си Българи и почитаме традициите ни.
цитирай
36. blackpredator - колега Азазел
24.12.2019 16:35
Гочето е Аурора бореалис
поради географията, щастливци да ги ослепи,
са само нидерландталците
за туй сияние, разбираме от самия него

и от рецептите
някъде от преди 2007..
цитирай
37. mar866 - ...
24.12.2019 17:06
Абе, къде е Юла да удари един бут на Гочето? Вие съвсем го разгембихте! :)))
Накарахте ме да чета чаршафи, ама го направих само, защото са в блога на Блеки.
Смях се от сърце, особено с тогавашния БИЗНЕС на Гочо и служителката му Диана. Забравил е да спомене и служителката му Юла, бизнес - маратонки и чорапи за час в долнопробен варненски хотел хахахахах :)))
пп. Гочо го помня като "терца", постваше нещо за компютри и нямаше жив коментар. После се преквалифицира в лавър, събра сюрия бабички (уж да им ремонтира компютрите) и те всяка сутрин подскачаха като квачки около него. Интересно защо ли отдаваше предпочитание на такива, които живеят в чужбина. После една ми се оплака, че я е изнудвал и я е плашел, че й вижда всичко в компютъра. Мъчно ми е за него, биполярно разстройство - от логорея до депресия и се влошава. Ако някой ден не се появи, може и да му пеем Алелуя...
цитирай
38. hloris - mar 866
24.12.2019 19:30
Юла прави тиквеник на панагюрския такъв....и не може да насмогне,то прасетата,нали знаете аз като първа селска пръчка да ви кажа,че обожават да лапат тикви...под сурдинка и секрет и блогови такива
то нашият блогов тиквеник ми се е хвалел,че е тупал яко при това и самия Бойко Борисов....да не се е/аваме така,че виж може да ни фръкнат нашите кратуни...
да,много многониковия наш герой има безброй лица,мъжки или женски,в зависимост от гласовете,които чува в своята измъчена блогова глава

ЮлА,понеже нея я следя,я е страх от него,откакто беше и блокирал профилите и,и затова му пее по свирката.

Весело Бъднуване,и още празнуване,аз отивам питката да си пека,но пък зорко пак ще ви следя

пп.Селската пръчка е още с прокуроро....малка вметка проста

Доколкото съм аз жена,то някой да не ме накара да нахлюзя амазонските си аз одежди,че ще се гледаме дълго при това под вежди.
Айде,догодина-до амина ....и в собствения си ад някои да горят,че съвестта е най-голяма и прекрасна клада,няма как да и избягаш...само тънко,неусетно примката ти сам притягаш.
Блогов амин от мен!
цитирай
39. анонимен - Весели празници.
24.12.2019 23:23
поздравИ favn56,yotovavava и мнозина други..
цитирай
40. blackpredator - оооо, Марюся,
25.12.2019 00:15
Гочето е кух аеробен паразит, който живее от нашите кислородни коментари
спрем ли му кислорода и тютююю..;)
цитирай
41. valdor1355 - Жори няма някой, който да да прет...
25.12.2019 11:01
Жори няма някой, който да да претърсва постинг, за да намери коментар. Но това го знаеш.
Два чаршафа ти изписах на лични. :)))) Но нямаме НИКАКВИ общи блогови интереси. Защото в моите не са включени кръщелното на ВВ, дали Диана ти е била служителка, къде работи сега. Това, което ме интересува ти го написах твърде подробно.
Без всякаква ирония. Времето в блога ми е ограничено.
цитирай
42. hloris - Блеки,
25.12.2019 11:03
де да беше аеробен,
за съжаление е....анаеробен
изчадие изпълзяло от дълбините на ада.

Честита Коледа на всички!
Може би някои си задават въпроса защо се включих тук,ами защото въпросния интригант в именно този си пост беше вплел в картинката кученце с роза,а в моите последни постове,в молбатна ми до дядо Коледа,е именно да получа кученце.
И заради Валдор,но....тя е достатъчно голямо момиче,и ще се оправи сама.
пп.Още ми стоят лс,в които въпросното многониково лице ме заплашва и изнудва да му пиша извинителни постове....едно само споменаване на ника ми,и всичко ще изкарам на светло и наяве....мога и да играя и много грубо,ако бъда предизвикана.
За мен страницата е затворена дотолкова,доколкото съм ЗАБРАВЕНА,но...май не е така.

Някои блогърки тук едва реално се отърваха от него....по едно време се бяхме събрали да заведем реален граждански иск против него.
Потърпевшите бяха 5 блогерки...и не са стари,както си мисли mar866
Дълга и тъмна история....някои още си ближат раните,реални при това

цитирай
43. hloris - valdor
25.12.2019 11:14
неговата цел е да ни скара,и да те настрои против мен,и да те привлече на своя страна в неговите блогови разправии....не си давай тел,т.е. не му звъни по никакъв повод да не ти се наложи след това да си сменяш номера,така както стана с мен.

пп.Още ми стоят и неговите sms,които той ми е изпращал,за да вземам отношение по коментари,когато бяха скарани с Юла.
Много мога да изпиша,цял роман,но....страницата наистина съм я затворила,просто защото искам да ЗАБРАВЯ всичко,свързано с този блогов ник.
Бяло ПОЛЕ е от днес за мен.
цитирай
44. hloris - http://hloris.blog.bg/novini/2014/05/07/poiasnitelen-posting.1262878
25.12.2019 11:19
ето го въпросния постинг,за някой,ако се интересува....
още там призовавам да бъда оставена на мира и спокойствие...и забравена.
цитирай
45. valdor1355 - Хлори, четем се от отдавна. :-* З...
25.12.2019 11:32
Хлори, четем се от отдавна. :-* Знаем се кой какво е. Светли празници. :)
Прегръдки. :-*
цитирай
46. анонимен - чудо. черния е пропуснал да ме из...
25.12.2019 12:51
чудо.черния е пропуснал да ме изтрие.пак да го напиша.звездичката ви разказва играта.постоянно.кара ви да си говорите сами. да се обяснявате като ученички.на коледа.уичката също.за хлорката да не говорим.смешното е че сами се правите смешни.играейки неговата игра.
;-)
цитирай
47. blackpredator - деба поничката ти деба
25.12.2019 14:40
к'ва звездна игра бе пупеш?!?!
скок подскок на едно място
ни мое да се сравни с кан-кана на Уичката, ни с казачока на Василиса,
ни с Марюсината ламбада, ни с бавното танго на Хлорис..
цитирай
48. valdor1355 - анонимен написа: чудо. черния е ...
25.12.2019 18:12
анонимен написа:
чудо.черния е пропуснал да ме изтрие.пак да го напиша.звездичката ви разказва играта.постоянно.кара ви да си говорите сами. да се обяснявате като ученички.на коледа.уичката също.за хлорката да не говорим.смешното е че сами се правите смешни.играейки неговата игра.
;-)
"Звездичката"? :-о :)))))))))) Много умалително нещо го назоваваш. :-о :))))))
цитирай
49. hloris - Чудо на чудесата навръх Коледа!
25.12.2019 18:53
анонимен написа:
чудо.черния е пропуснал да ме изтрие.пак да го напиша.звездичката ви разказва играта.постоянно.кара ви да си говорите сами. да се обяснявате като ученички.на коледа.уичката също.за хлорката да не говорим.смешното е че сами се правите смешни.играейки неговата игра.
;-)


Каква звездичка е това,
та това е полярната звизда,
която нивга не захожда
огрява тез блогови поля...
а ний,бледи отражения,
под студената и сянка
при туй на блогова седянка
безумно много се терзаем
как таз голяма при това звизда
все остава да си клечи тя сама.
Дивим се,и се още чудим
на полярното сияние,
причинено от нашта
миличка блогова звизда,
а в туй време тя
тя вечем избуява
кат свръх нова,
и погълнала
целия Млечен път
върху нази взе,че го повърна!
Звиздата се така оляла,
от срам се тя завряла
в черна дупка онемяла
от тази бяла светлина.
И черната дупка
звиздата взе,че я приспа,
а тя от благодарност
за приюта взе,че и нея я оля.
Взриви я със свойта свитлина,
и дупката така примряла,
от срах и ужас от звиздата
мигом тя се настани
у блога се тя натресе
и с ням при туй ужас
установи,че звиздата
е просто....блоговия тра ла ла
и успокоена от играта на звиздата,
тя притихна и я леекичко я засмука,
а след туй изхвърли бързо на боклЮка.

цитирай
50. hloris - Лейди и джентълмени...още при това засмени,натъкмени! :))
25.12.2019 19:05
Очаквайте светлинната заря
на нашта блогова звизда
някъде около полунощ...
тогава вампирясал,
с очи налети с кръв,
то тук той ще връхлети,
и шоуто на светлината
от мрака ще взриви.
цитирай
51. hloris - хахаха,"анонимното,какино мишле",зная под кой ник пишеш:)))
26.12.2019 10:12
анонимен написа:
чудо.черния е пропуснал да ме изтрие.пак да го напиша.звездичката ви разказва играта.постоянно.кара ви да си говорите сами. да се обяснявате като ученички.на коледа.уичката също.за хлорката да не говорим.смешното е че сами се правите смешни.играейки неговата игра.
;-)

цитирай
52. vasilisa1917 - .
26.12.2019 10:17
здравейте, банда! какво става? гоче пак ли е изловен в лъжа?

пп. Честита Коледа!
цитирай
53. vasilisa1917 - .
26.12.2019 10:21
сега се връщам от блога на гочи. горкият яко го е закършил откъм РЕАЛНИ приятели в блога. толкова яко, че в честитиките за празниците са се включили само неговите профили, и то по два пъти... само един гет има за отсрама. тъжна работа :(
цитирай
54. blackpredator - Честита Коледа!
26.12.2019 16:21
и бац! по муцката!

Гоче е като аутсайдер от "Сървайвър"..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blackpredator
Категория: Забавление
Прочетен: 6979095
Постинги: 1470
Коментари: 18441
Гласове: 25522
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930