Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2019 15:43 - копнато от Искрен Вълчев-блогър
Автор: blackpredator Категория: Забавление   
Прочетен: 2039 Коментари: 12 Гласове:
13

Последна промяна: 15.05.2019 23:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 


          Психо профил на десния блог.бгблогър:
          Гонят ме, мамо, руснаци - бау...


          Той мрази шевици, калпаци, самодиви и нестинари. Иронизира Вазов, осмива църква и попове. Не всички обаче. Отиде ли в Париж, търчи да се снима пред “Нотр Дам”. И е първи страдалец, когато гори. Бори се с чалгата, тя е музика за простолюдието. Харесва Ицо Хазарта, който не прави музика за простолюдието. Понякога слуша метъл, който хич не е за простолюдието. Турското робство му бърка в червата. Според него категорично няма такова. Как го доказва? С чорбаджийските къщи и богатите българи през Възраждането. Отказва да мисли какво се е случвало преди тях. По-интересното е, че се уповава на шевици и калпаци – чорбаджиийски. Но нали ги мразеше? Нищо. Когато трябва ги отрича, когато не – не.

          Ако допусне, че под турска власт не е имало радост и съжителство, а истински гнет, трябва да признае, че войната от 1878 г. е освободителна. Но щом го признае, следва да отчете руснаците за освободители.
          Най-страшното нещо на света е да бъдат освободители,
следователно – не е имало гнет. Е, малко може да е имало. Но Левски, Раковски и Иво Инджев са казали, че който ни освободи, той ще ни зароби. Изричани ли са тези думи от революционерите, не са ли, значение няма. Важното е Ивайло да ги споменава.

          Агенти? Той е против ДС, иска лустрация, счита цялата българска клетост за производна на ДС и агентите й. Е, не всички. Ивайло, Сашо 11 и други говорят срещу Путин. Искат Демократична България, следователно са добри. А, да, някой от тях твърдят, че граф Игнатиев е обесил Левски – значи са свестни. Значи, че графът наистина е обесил Левски.

          На 9 май той празнува Ден на Европа. Реално нищо не празнува, шефът все така го мачка, хладилникът – празен. Но много държи да подчертае, че почита Европа, не СССР. Ако почете СССР, значи трябва да признае руснаците за победители – гранде катастрофа. За да не са победители, на 9 май пуска във “Фейсбук” статус на Асен Генов. Какво му пречи и Ден на Европа да уважава, и Ден на победата – не знае. Най пък не знае защо му е важно всички да са известени за размислите му.
Ако все пак руснаците са победители във Втората световна война, станали са благодарение на американци и англичани. Сталин е лош, пратил е самолети тайно да бомбардират България.
          Чърчил ги праща явно, но няма проблем – Сталин е диктатор, Чърчил е демократ. Освен това Сталин е избил е хиляди руснаци. Чърчил, Рузвелт и предците им не са, те просто са били колонизатори. Да избиваш руснаци като диктатор е лошо, да избиваш туземци като колонизатор не е. Даже и бомбата на Хирошима не е толкова лоша, понеже американците отдавна се извиниха. Американците не пишат Локо София. Те убиват 100 000 , раняват 500 000 и разболяват десетина милиона, но пък се извиняват. “Казахме сори, окей е, нали?”

          Най-лош е Путин, знае се. Той даже, като се замисли човек, ни праща бежанци. Но, о, Боже, бежанците са добри. Важно е да бъдат приети, да бъдат спасени. Но те не искат да се спасяват в България, искат във Франция и Германия. Нищо – ще ги спасяваме у нас. Всеки, който ги гони, е ксенофоб. Къде да се заселят? В провинцията, разбира се, при селяците.
          В София? Не става, пренаселен е, ще дишат фини прахови частици. Ние сме за зелена градска среда и мразим перките на графа, който обеси Левски.

          Гейове, травестити, транс и интер сексуални трябва да се подкрепят. Също и роми. Детето ми обаче не бива да се жени за такива. Що? Щото така.
“Мачкай, Кобра”, “Мачкай Гришо” – това е дебилен национализъм. Феновете им са простаци. Само “Ливърпул”! Феновете им са велики!
Дечица в пояси и ямурлуци е кич – гадно, грозно, патреотарско. Дечица с пистолет, въоръжени от Паоло Кортези, е прекрасно – защото той не е патреотар. И е антикомунист. И католик. И италианец.

          Путин по едно време ни прати Гундяев, патриарх. Не сме религиозни, но щом е на Путин човек – долу! Не сме религиозни, обаче папата – горе! Много мил човек е Франциск, спира при хората, стиска ръце. И Бойко се спира, стиска ръце – долу!
          Путин, Сталин и Гундяев са диктатори!
 
          Подкрепяме пазарната икономика. И централно отпусканите грантове. Бойко прави с данъците ни каквото си иска. Брюксел не прави каквото си иска.
Пеевски е лош. Сатана. Американците, които купиха марките му цигари, не са. Доган е човек на руснаците. Като се снима с американския посланик не е човек на американците.  

          Норвежката стратегия е добра. Добра е, защото комунисти, руснаци и фенове на Бойко са за нея. Бяхме с Бойко, сбъркахме. Лукарски е лош заради трика, Радан не е.
Добре е “Америка за България” и Сорос да дават пари. Лошо е руснаците да дават. Който взема от първите е независим, вторите са подлоги. На простия народ все Сорос му е виновен. На нас не винаги Путин. И Пеевски е.

          След правосъдна реформа хладилникът ни ще се напълни. Връзката е пряка. Капитализмът е хубав, защото е обратното на комунизъм. Връзката е пряка.

          Някакви путинофили всеки ден хвалят Русия. Обсесии. Ние всеки ден пишем срещу Русия. Не е обсесия.
 
          Животът, дет’ се вика, наистина попремина. Кога бяхме пионерчета, кога скачахме по площадите… Скоро и внуци ще имаме, но оправия все няма. Няма, защото комунисти и руснаци възпитаха тази държава. Аз съм роден в средата на комунизма, ама не са ме възпитали. Различен съм.

          Аз съм български десен блогър. Същият от началото на текста. Ако искате да разберете има ли друго в главата ми, прочете го пак.








Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - blackpredator,
15.05.2019 16:18
Ха-ха-ха! Добре са описани психодесните. Харесват и Европейския съюз. И Макрон, и Меркел. Тръмп не съвсем.
цитирай
2. blackpredator - не само
15.05.2019 16:28
психодесните харесват Гоца
и чучелото й..
еле оная селска съчка, даваща мнение за пръчките..
О, санта санитария!
цитирай
3. theeconomist - Хубавото е, че цял живот са кираджии и ябанджии......
15.05.2019 18:33
И преди и сега са опъвали, като лумпен - пролетариат.Влачат жалкото си състояние като "наемен труд, без капитал".
Как беше: "Пак Каишков ще опъва каиша...."
В битието си на интелигенти, бозаещи само от цицата на "евро ценностите", не знаят какво е да си "owner", но не признават, че са просто "овньо".
Не разбирам, обаче друго....що си губиш времето с обитателите на този ареал?
Тяхната амбивалентност се храни с вниманието, което им обръщат. Не им обръщайте внимание, не ги четете, не пишете за тях, не спорете с тях.
Забележете, че в техният мицел, няма обмяна на мнения, шеги, закачки .....нищо, освен, ако няма към кого да насочват писанията си, да отговарят, да декларират, да се сравняват....
Я постъпете с тях, като с хемороиди. Хемороида, като го стегнеш в основата с ластик и му прекъснеш хранителната компонента, изсъхва и отпада...:-)))
цитирай
4. merlin68 - Афроамериканците са готини. Но ...
15.05.2019 18:48
Афроамериканците са готини. Но негрите дето комунистите ги защитаваха през 50-те и 60-те, са гадове.
цитирай
5. blackpredator - Икономисте,
15.05.2019 21:07
абсолютно си прав
лекарството, което си предписал е панацеята за блога

от друга е забавно да гледаш как реалната баба хамсия се изживява като кит
още по-смешно е, га тестваш СОТ-а ;)
цитирай
6. blackpredator - Мерлине,
15.05.2019 21:10
merlin68 написа:
Афроамериканците са готини. Но негрите дето комунистите ги защитаваха през 50-те и 60-те, са гадове.

клипчето е поздрав за теб и почитателите ми :)
цитирай
7. merlin68 - Афроамериканците са готини. Но ...
15.05.2019 22:56
blackpredator написа:
merlin68 написа:
Афроамериканците са готини. Но негрите дето комунистите ги защитаваха през 50-те и 60-те, са гадове.

клипчето е поздрав за теб и почитателите ми :)

Тия докарват моето произношение:)
цитирай
8. blackpredator - хех,
15.05.2019 23:16
тая на фторото клипче докарва произношението колюво и бабино :)
цитирай
9. born - Имам обоснованото предположение, ...
16.05.2019 00:14
Имам обоснованото предположение, че дамата от втория клип е блогърка /в блог.бг/ и има бая акаунти - както женски, така и мъжки...
цитирай
10. blackpredator - доста вярно предположение
16.05.2019 09:34
born написа:
Имам обоснованото предположение, че дамата от втория клип е блогърка /в блог.бг/ и има бая акаунти - както женски, така и мъжки...

ако прослушаш клипчето, живяла у Германия..
цитирай
11. apostapostoloff - То всичко хубаво, ама след една седмица Бойко
16.05.2019 10:44
пак ще ви го тури. Целио, барабар с макарите. Та Гогол да го барате.
цитирай
12. merlin68 - Пръчкъ, ама тая поне млада, не като ...
16.05.2019 14:39
Пръчкъ, ама тая поне млада, не като оная нашата:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blackpredator
Категория: Забавление
Прочетен: 6913860
Постинги: 1450
Коментари: 18257
Гласове: 25301
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031