Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2015 21:46 - Венценосец
Автор: blackpredator Категория: Забавление   
Прочетен: 5678 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 06.02.2015 22:02


 


            Останах изненадан, когато тоя постинг беше свален от първа страница, поради донос от дребноюдите в блога.             Даже без триесет сребърника...
            А това е постинг, ако използвам метафората, писан не с клавиатура, а с ПЕРО!
            Поздрави Венци за великолепното ти чувство!             И да последва участа на първия, ще съм го споделил с достатъчно умни хора.
            За непрочелите: 
  05.02 17:11 - Американците разкриха Путин-бил аутист Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   image 
Прочетен: 2835 Коментари: 22 Гласове:  10  
 
  В американски ежедневник излезе информация,/ с твърдение , че е взета от доклад на Пентагона /че руският президент страда от аутизъм. Тази констатация казват, че натъжила много украинските президент и премиер които бяха решени да закарат Путин /под конвой/ в Хага и там да бъде съден от международен трибунал. Оказва се, че Владимир Владимирович не може да бъде съден тъй като е със силно ментално увреждане. Не може да става въпрос за фалшива диагноза/с цел шиканиране на съдебен процес/ тъй като тя идва от САЩ, а както знаем янките никога не лъжат. То и извън документа се вижда, че при Путин нещата не са наред.
-офицер от службите. Във всеки американски филм на тази тематика може да се разбере, че офицерите от КГБ са свързани по кръвна линия с княз Мишкин-тоест идиоти , аутисти. Който не вярва да пита Слай, Шварценегер, Том Круз-те ги требят като мухи между любовните си похождения. Ван Дам също, но той по европейска линия. Това , че Путин бил доктор на юридическите науки, че владее добре немски и английски е само прикритие. Водещето да си кагебист е да си аутист. Нормалните хора изглеждат другояче,говорят различно, непринудено. Нали си спомняте как Буш младши съвсем човешки попита Кондолиса Райс/честно, пред камерите/ дали може да се изпишка защото повече от 90 минути не можел да издържа без да посети тоалетната. Човешки въпрос, човешки отговор.            При Путин какво имаме? С часове дава пресконференции, отговаря на десетки журналисти, проявява завидно чувство за хумур, пъчи се с езикова култура. И защо...С едниствената гадничка цел да покаже , че простатата му е по дръжлива от тази на Буш. Подобно враждебно отношение не е ли симптом на аутизъм. Или пък сравнете посещенията на Путин и Обама в Индия. Путин ходи по разни храмове там, подписва договори и защо...Да дразни Обама. Аутистите обичат да дразнят и това е отново симптом. Видяхте ли как се държа Обама в Индия. Съвсем непринудено, позитивно и дружески. Пукаше с балончета от дъвката си в ухото на индийския премиер и белозъбо му се усмихваше. Е усмивката му застина малко на парада когато над него прелетяха "МИГ" и "СУ", а пред него минаха "Т90" и "Тополь", но то не бе от яд и неприязън , а от съчувствие. Той разбра много добре, че индийците   купуват руско оръжие, правят многомилиардни договори заради  болестта на Путин. Тя религията им такава. След кравите най-на почит са аутистите. Висят си в най-различни пози/асани/ по улици, ашрами, бягат боси по снеговете на Хималаите и пеят нещо си тама Аум...аум...което на Обама му прилича като Армията на Украйна матирана. Това е работа на Путин само който е надумал индийските си братя по аутизъм да дразнят Обама ужким медитирали. Медитират...дръжки...Така ли медитират нормалните хора? Ето да видят Псаки  как медитира. Изпада в транс и праща морета в Белорусия, руснаци с танкове и самолети в киевско направление. Това е медитация, а и дружелюбно отношение. Разказва хуморески да разведрява хората. Виждали сте как се смеят журналистите на нейните пресконференции. Казва Псаки няколко изричения, следва бурен смях и след това хората в залата пречистени, като новородени. Путин какво прави? Коне язди гол до кръста, с тигър се снима, на жерав се прави...Той не е виновен, тя болестта му го кара. Нормален човек ще застане ли до тигър, ще лети ли като жерав. Видите ли човек сред ято от птици да знаете , че е аутист. Меркел да сте видели да лети, а Цецка Цачева? Нормалните хора не летят, те даже не ходят. Нормалните хора се возят в Мерцедес например. 
След това с тези потоци. Първо "Южен", а след като не му дадоха нормалните хора да го строи се хванал сега с "Турски" Бива ли при тези наводнения потоци да прави. Когато цялата политическа класа на България се е хванала дружно да озапти водите на "Перловец" та София да не остане под вода Путин искаше нов поток да ни прокара. Това не е ли аутизъм. Нормалните хора затапват потоци, аутистите ги правят.  Късмет си имаме с Борисов и Плевнелиев-потоците далеч от България. Да се давят с тях гърци и турци. Ние си имаме достатъчно проблеми с "Перловец" а вероятно и с фонтаните пред НДК.
Накрая искам да се обърна към братския руски народ.                    Братя, не дръжте аутист начело на държавата си. Попитайте съюзниците си от Втората /а и от Първата/ световна война кого да сложите за президент. Ние така правиме. И ни е спокойно. Скъпо ни е спокойствието ,скъпи са ни политиците и най-са ни скъпи американците. Слушаме и нямаме/сили за/ оплаквания. Ако не можете да си намерите нормален човек за президент, то ние можем да Ви предложим. Имаме един много подходящ за случая президент който май ще остане скоро без работа. Русия чуваме, че има проблем с износа на капитали. Нашият човек е специалист в тази материя. Ще ги излови всичките износители.  И да знаете , американците ще го одобрят. После Тец ще Ви направят, ракетите ще Ви нарежат и ако слушате команден пункт ще Ви изградят.







Гласувай:
8



1. анонимен - Е, за какво ще свалят такъв постинг? ...
06.02.2015 21:54
Е, за какво ще свалят такъв постинг? Няма логика.
цитирай
2. blackpredator - хаха, Куш
06.02.2015 22:10
по която свалиха и твоя

нискочелие...
цитирай
3. freeoldmen - Каква логика, бе Кушел?
06.02.2015 22:24
Тука всичко се върши по кефа на модераторите.
Като няма кой да ги надзирава...
цитирай
4. blackpredator - хаха, спирохетанаплет
07.02.2015 10:20
разкарай се, че ми задръсти гнусомера
цитирай
5. ssstto - Дай да сме наясно
08.02.2015 15:16
ти препубликуваш собствения си постинг. Та ти счупи скалата по егоманикалност. Колкото до това за информацията изтекла/подхвърлена от властите, само две думи: Майкъл Гордън и Джудит Милър, 2002.
цитирай
6. blackpredator - абе ти май само заглавията, а?
08.02.2015 15:56
там горе пише:
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: blackpredator
Категория: Забавление
Прочетен: 6967355
Постинги: 1466
Коментари: 18395
Гласове: 25479
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930