Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2007 18:23 - Просто пормотии или порно простотии
Автор: sandokan Категория: Забавление   
Прочетен: 844 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Странни животни са това порно звездите. Аз лично гледам порно само за обща култура. Гледам да не прекалявам, защото може да ослепея (казват учените), а и с моите 10 диоптъра и астигматизъм, мисля че имам доста да компенсирам от времето на пубертета.

След известна самоанализа стигнах до извода, че съществува определена права пропорция зрение – размер – твърдост (този проблем го няма с вибраторите – те и без това през повечето време са на тъмно). Та стартирах с минимално зрение, минимален размер и нулева твърдост. На около годинка започна правопропорционално увеличаване на трите компонента, в следствие на което на около 16 имах перфектно зрение, огромен размер и завидна твърдост. Прекалената поддръжка на общата ми култура обаче доведе до рязък спад в показателите. Сега съм на
23. Поддържам обща култура на 7 см от екрана на телевизора с масичка пред себе си, на която поставям инструменти за общо културене, а именно: два Г-образни винкела, Основния Инструмент със съответните му липси, два броя пинцети по една за всяка ръка за да се сменят. Не стига, че проклетникът е само 2 см ами и не го виждам.

На скоро гледах един филм. Гледането на филм е голяма емоция. Аз не гледам екшъни, нито драми. Не гледам комедии и не съм фен на трилърите. Мразя ужаси, защото ме ужасяват. Въпреки това прекарвам цялото си свободно време пред телевизора. Сега като се замисля, това е малко странно при положение, че нямам кабелна телевизия и се намирам в ефирна дупка!!! Хубавата новина е, че имам DVD и много дискове. Аз… така де… от обща култура. Когато бях с по-добро зрение гледах от по-далече и нямах проблеми. Сега вече за да мога нормално да изгледам филм се движа от ляво надясно и отгоре надолу по екрана за да мога да обхвана целия образ. Нещо като да гледаш тенис, но без връщане на топката. В следствие на това, вратът ми е с радиус, дублиращ диаметъра на черепната ми кутия. Един приятел ме посъветва да си купя очила, но не мисля, че ще ми отиват. Общо взето моето тяло би могло да се опише с една дума: хуйоподобно или дори ХУЕподобно. Сега си представете и цайси на това отгоре. Истина обаче е, че много ми отиват шапките тип капутка.

Та този филм (който наистина се оказа голямо физическо усилие за мен, защото режисьорът не спря да сменя камерите и аз трябваше да обикалям екрана доста по-интензивно от обикновено) беше доста новаторски, защото много по-често попадах на физиономиите на порно звездите. И то все в едни такива сладострастни моменти. Тук трябва да споделя, че не обичам свирките. В тези моменти се чувствам все едно, че гледам изпуснато топче за тенис на маса. Нагорееее-Надолуууу, Нагореее- Надолууу и после Нагоре Надолу Нагоре Надолу и вече като се стигне НагореНадолуНагореНадолуНагореНадолу давам пауза, облягам се назад и си почивам 15 минути. Отгоре на всичкото тия свирки продължават прекалено дълго. Един път опитах вместо да гоня физиономията на уважаемата труженичка да гледам само едно място и да се радвам всеки път когато тя го пресече. Е, гледах една вена и две артерии в продължение на 10 минути, но пък беше значително по-релаксиращо. Като човек имащ богата обща култура съм намерил най-странния ракурс за снимане на свирка. Това е когато камерата снима над рамото на другаря, които получава свирката. В тези момента придобивам зловещото чувство, че той е обременен (в повечето случаи) с 20 сантиметров врат, накрая на които има глава доста по-голяма от обикновено и обзаведена с две очи, които го гледат. Страшен Чернобил. Ако в този момент извънземни гледат порно (с изследователска цел разбира се) сигурно се чудят: Как така може да израсте още една напълно оборудвана глава толкова бързо, при положение, че на първата са и необходими 20 години? Не ми е ясно също, защо докато правят свирки трябва да те гледат в очите? А, бе върши си работата там и ме остави да си върша моята. Да не ти плащам за съпричастност. Опа... Извинете за отклонението. Мисля си, че гледайки те в очите очакват одобрение. „Добре ли го направих?”, „Хареса ли му?”, „Тогава що не вика нещо?”, „Кажи нещо бееее, аз тука за какво се моря?”. От друга страна, предполагам, за жените не е по-малко шашкащ образа на брадясала „тиква”, подаваща се между краката им, като се има предвид какво по принцип се очаква да излезе оттам – кръвясала „тиква”.

Прескачам момента със свирките. Започва истинската, потенциално забременителна част. Там, благодарение на моите естествени сексуални наклонности мога да си почина, защото няма нужда да гледам толкова какво влиза и излиза, колкото КЪДЕ влиза и излиза то. Това са моменти на Нирвана. Само мъжете могат да разберат, колко приятно е като е приключила свирката. И в един момент, точно при смяната на камерата и преди да съм се наместил на новата позиция – хоп – физиономия. Ама тая работа не е нормална. В порно филмите физиономиите и при двата пола могат да бъдат изчерпани с три категории. „Светата Инквизиция”, „Леле, колко джоинт изпуших” или „Физиономия с Огромна Концентрация” (ФОК). Предполагам, че ФОК е еквивалентна на поне 15 обикновени физиономии сбити в една. Иначе трудно ще се получи Огромна Концентрация на Физиономии. Интересното е, че и при трите се чуват реплики от типа: „Ох”, „Да”, „Още, още” и по-бруталните „Еби ме”, „Вкарай ми го” и понякога „Заври ми го отзад”. Е, последното е все едно да кажеш: „Я, каква хубава бормашина – ще взема да си дупна главата с нея”. На мен веднъж са ми правили клизма и не искам да повтарям. Човек после се чувства някак си празен. Ами, като ти вкарат един такъв кол и те натъпчат едното хубаво, предполагам, че чувството е на доста по-голяма тежест при доста по-малък обем на съдържанието. Всичко вътре е прекрасно пресирано. Срането след това е почти равносилно на раждане. Трябва хубаво да разтвориш околните тъкани за да излезе главичката. А отгоре на всичкото някои се и хилят. А бе, какво се хилиш, бе? Какво смешно има в това да ти напукат задника с два килограма живо месо? То да бяха нормални хора, добре, ама той екипиран като вол. По-лошия случай при аналното проникване, обаче, е когато не се хилят. Усмивката донякъде води до извода, че на жертвата и е приятно. Но когато имаме физиономия от типа „Светата Инквизиция” с подтекст: „Много мъ боли” „Трябва ли толкоз да мъ боли?”, „Дали ми е малко вазелина” или дори „Помощ, помощ, айде свършвай вече”, въпросът е: Защо въобще го правиш като не ти е кеф? От любоф предполагам. Много са готини и дамите с физиономия от типа ФОК: „Сега в задника ми ли е?”, „Ще го усетя като влезе”, „ОХ... влезе”, „Усетих го!”„, Усещам всичко”, „Трябва да внимавам да не пропусна нещо”, „Изключих ли фурната в къщи?” и т.н.

Въобще порнографските материали са поле за много обучение и образование. Човек може да прекара цял живот в гледане на порно филми и пак да не може да си намери органа. Няколко съвета от мен. Ако гледате порно, нека бъде само за обща култура. Ако вече имате очила НЕ ГЛЕДАЙТЕ ПОРНО. Ако не можете да си намерите орган – проверете в Зала „България”.

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: sandokan
Категория: Забавление
Прочетен: 139201
Постинги: 63
Коментари: 105
Гласове: 149
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол