Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2019 00:30 - Светлото ротшилдово, комунистическо-лихварско бъдеще вече настъпи, за сега в Китай и Русия, но скоро и у нас
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3855 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 21.01.2019 00:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В Китай поставиха нови електронни каси за самообслужване, където камера моментално разпознава лицето на купувача и избраните от него стоки, и автоматично изважда нужната сума от електронната му сметка. И скоро вече няма да е нужно да носите в себе си, нито пари, нито банкови карти или смартфон...

Неотдавна в Русия се появиха каси за самообслужване... Такива каси вече има в супермаркета в Омск, в магазините «Перекресток», «Карусель» в Москва, Санкт-Петербург, Екатеринбург и Белгород, а скоро ще се появят и в магазините на търговската мрежа «Магнит».

Касата еднакво уверено работи с банкноти и с монети. Връща ресто, при това купувачът може да пусне в касата шепа монети, без да ги брои, а модулът ще вземе толкова, колкото трябва, а останалите ще върне. Предвидена е и проверка на банкнототе, и сортировчик на банкнотите...


Превод, Григор Симов, от http://rusvesna.su/news/1547987752
и от: https://portkkm.ru/overview/budushchee-uzhe-nastupilo-kassy-samoobsluzhivaniya-v-magazinakh-rossii/

Остава само да се изземат от гражданите, и да се забранят, реалните налични пари, - и световното царство на еврейския лъжемесия, "човекът на греха - антихрист" (както го нарича православната Църква), ще е напълно подготвено. 

Не дай Боже! Но да бъде Твоята Свята воля, Господи Боже наш, Човеколюбче Иисусе Христе, а не нашата!

Слава Отцу и Сину и Светому Духу, и нине и присно, и во веки веков!  Амин.




Гласувай:
1



1. zaw12929 - Прав сте, само дето финансовите ...
21.01.2019 09:45
Прав сте, само дето финансовите институции - 177 броя у нас за бързи кредити се финансират от Германски и други западни банки. Умният винаги ще излезе от положение, в каквото мъдрият няма да се забърка.
Я посочете поне една руска институция, която развива лихварство у нас
КАКВО ОБЩО ИМАТ КАСИТЕ В РУСИЯ И КИТАЙ С ТЕЗИ, ДЕТО ОГРАБВАТ БЪЛГАРИТЕ??!!
цитирай
2. grigorsimov - Създатели и господари на всички банки в света са, единствено и само, евреите
21.01.2019 13:55
Независимо дали банката се нарича Кооперативна, или Софийска, или БНБ, - всички банки са еврейска собственост или са под строго еврейско управление, вкл. Централната Банка на Русия, и абсолютно всичките други банки в Русия, а и във всяка друга страна, вкл. Китай и... Северна Корея. Макар, според знанията които са ни внушени, това да ни изглежда съвсем невероятно. Но е така. Иначе светът нямаше да е толкова абсурден и трудно разбираем. Защото, за да се разбере същността на която и да е сложна система или явление, трябва да се знаят или осъзнаят основните скрити и явни факти или истини. И само една от скритите истини, да не е известна, задачата или загадката, остава трудно разрешима. И точно в това е силата на абсолютната задкулисна юдосатанинска власт, - т.е. в тайните им масонско-мафиотски организации и в господството им над парите в целия свят. А щом всичките пари на света са в ръцете на една, абсолютно сатанинска тайна световна организация, тогава (логично, и практически) и всичко останало почти незабавно е станало тяхна собственост, вкл. и хората (без, самите хора да го знаят)!
И който не знае, не иска да знае или не може да го разбере, той никога няма да осъзнае в какъв дяволски свят живее. А на практика, такива са огромното мнозинство от хората в света. Затова, ако такива хора решат да се борят за справедливост, за истина и за добро, - за себе си и за другите, - така или иначе, поради незнанието си, винаги ще се борят "с вятърни мелници" и в повечето случаи, ако не и винаги, ще стигат до резултати, обратни на собствените им цели и интереси.
Нима мислите, че думите на Христос, че "Княз на света е дяволът", и думите му, към еврейските водачи: "... ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти искате да изпълнявате..."
и че: - "Светът лежи във зло"... - са празни, отвлечени приказки?
Не. Христовите думи са самата истина, и точно затова светът е толкова лукав и несправедлив. И не може да е друг. Понеже хората предпочитат лъжата, вместо Истината, злото, вместо доброто, и мрака, вместо Светлината.
Евреите отхвърлили и разпънали Христа, понеже Той знаел тъмните им дела и ги изобличавал, и казвал: "Аз съм пътят, и Истината и Животът".
цитирай
3. krumbelosvet - Има нещо тука
21.01.2019 23:54
Като видя руска ТВ, ми изглежда АНТИруска. И банките им, щом са частни, Путин ли ще слушат или братята световни банкстерите? Бог знае кво става.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312315
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031