Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2018 11:06 - Ракът е смъртоносна измислица на Илюминатите
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1085 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image


 image Ракът е смъртоносна измислица на Илюминатите Публикувано на 07.08.2018  в Любопитно  

https://bultimes.com/%D0%A0%D0%B0%D0%BA%D1%8A%D1%82-%D0%B5-%D1%81%D0%BC%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%81%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%98%D0%BB%D1%8E%D0%BC/

«Ракът не е болест, а защитен механизъм за оцеляване на организма.»

За пръв път за рак се споменава преди четири хиляди години, но тогава той не е бил смъртоносен като днес. Ракът е съществувал винаги, когато хората се поддавали на злото и животът им тръгвал по негативни пътища. Древните медици твърдели, че ракът не е клетъчно разрушаване на организма, а струпване на едно място на тъмна енергия.

Ракът съществувал и по времето, когато Мойсей дал на хората десетте божи заповеди, и по времето на Иисус, който съветвал хората да живеят в любов един към друг и с вяра в Бога.

Ракът започнал активно да се проявява от средата на 18 век при тайното управление на Илюминатите, който им бил наложен от извънземни завоеватели – Драконийците, на които им била нужна тъмна енергия, за да съществуват комфортно на земята. И те я получавали, когато хората страдали – от войни, от негативно отношение един към друг и от болести. За целта се наложило Илюминатите да разработят план, в основата на който била концентрацията на негативна енергия у хората, която да предизвика образуването на рак.

Как Илюминатите разпространили рака по света

Страхът пред извънземните принудил Илюминатите да създадат тези планове за управление на нашия свят и хората да живеят в страдания и болка във всичките сфери на своето битие. Това засягало и емоционалния им живот, отношенията в семейството, на работа и пр., както и материалния им живот, в който властвали богатството и положението в обществото. До тези процеси водели разпространените сред хората наркомании, алкохолизъм, хаотичен секс, насилия и фаст-фудовото хранене. Всичкото това отслабвало организма и пресичало пътя на хората към добро бъдеще.

През 60-те години на 19 век пагубното влияние на тъмния живот било проверено от Илюминатите върху физическото и психическото здраве на американците, но то било широко разпространено в края на ХХ век. По това време натуралното производство било заменено от химическо при стоките от първа необходимост. Появили се интересни химически продукти на известни фирми, които принадлежат на Илюминатите – „Марс“, „Сникърс“, „Кока-кола“, „Фанта“ и пр. Те влияят силно на здравето на хората и разрушават органите им.

Химическите лекарства не позволявали на хората да оздравеят, но ги принуждавали постоянно да ги употребяват. Това предизвиква в организма нисковибрационни зони, които блокират способността на органите да се самоизцеляват.

През 90-те години на миналия век дошла още една напаст – нисковибрационното излъчване на битовата техника, включително и мобилните телефони, телевизионните кули и др.

• Радиация от мобилен телефон и Рак: От колко ОЩЕ доказателства имаме нужда ?

• Мобилните телефони и Wi-fi причиняват Рак ВИДЕА (български субтитри)

• Опасностите от антените на мобилните оператори ВИДЕА (български субтитри)

• Учени: Мобилните телефони причиняват рак на мозъка (доклад)

Те са локални устройства от типа ХААРП с определен нисковибрационен диапазон на излъчване, което предизвиква не само болести на органите и психически разстройства, но и провокира образуването на ракови тумори, в които се натрупва цялата енергийна мръсотия и химически частици от храната и лекарствата. При това тъмно, химическо хранене злокачественият тумор бързо прогресира в организма, тъй като от замърсената храна и негативния живот имунната система на хората бързо отслабва.

Защо се разпространил ракът по света

Причината за разпространението на тази смъртоносна беда по света за хората било не само тъмното влияние на извънземните Драконийци върху Илюминатите, но и техните страхове, че природните ресурси на земята ще се изчерпят и тя ще стане непригодна за живот. Илюминатите искали да научат хората на изкуствена храна, но още по-лошо било, че искат да съкратят населението на планетата до един „златен милиард“, затова наложили химическата храна. Развитието на рак у хората бил един от инструментите за реализирането на този план.

Всичките традиционни методи на лечение са основани на химическата терапия и така в организма се блокират всичките възстановителни процеси, от което той се разрушава още повече. Тези тъмни методи са измислени от Илюминатите, които целят да се увеличи смъртността на болните от рак хора.

Лечението и профилактиката на злокачествените тумори се ориентират върху потискането на симптомите на болестта, но не и на лечение на причините й. В плановете на Илюминатите никога не е влизало оздравяването на хората, защото тайното им управление се стреми да съкрати населението на земята. Поради това онкологичните болести се разпространяват в света за сметка на самовнушението, нисковибрационното излъчване, употребата на химическа храна и лекарства, дишането на замърсен въздух, поради които имунната система силно отслабва.

Какво представлява ракът

Злокачественият тумор се нарича рак, защото представлява зло за организма, защото в основата му са агресивните тъмни енергии. В него се концентрира тъмна мръсотия, защото там е най-слабото място в организма на човека. То привлича мръсотията от цялото тяло и това място се превръща в „помийна яма“. В основата на тъмната енергийна мръсотия лежат низките вибрации, в които хората се намират постоянно – от негативни мисли, от химическата храна, от химическите лекарства и ваксини, от лошата екология във водата, въздуха и на земята, от нисковибрационното излъчване на битовата техника.

 

Ракът е възпалителен процес, срещу който сработва естествената реакция на организма за унищожаване на чуждородните енергии, след което там започва процесът на регенерация. Организмът има десетки хиляди защитни механизми и те сработват още при първите признаци на възпалителен процес. Когато той се активира, организмът реагира с болка. Главното е да се претърпят нейните признаци, а след това организмът сам ще се справи с нея и ще задейства процеса на възстановяване. Но той няма да се възстанови пълноценно, ако човек поддържа своето негативно състояние и химическото хранене, поради което се блокират процесите на самоизцеление в органите. Симптомите на възпалителните и възстановителните процеси си приличат, те са еднакво болезнени. Не бива да се потиска болката с лекарства, защото тя е сигнал за това, че е започнал възпалителен процес, след който следва възстановяването. Това е болезнена процедура, но в организма на човека природата е заложила да се справя с нея, ако той не се концентрира върху нея, а я пусне и даде възможност на организма си да си почине. Организмът може да се справи с всяко възпаление самостоятелно, ако му се даде възможност, която е отнета от Илюминатите, които накарали хората да повярват в съществуването на рака и че той е смъртоносна болест. Всъщност това онкологично заболяване не съществува в природата. То е измислено от Илюминатите и е наречено от тях „рак“, за да обяснят разрушаването на клетъчната структура на организма. В природата не съществува нито един организъм, който да се стреми към самоунищожение и дори раковите клетки отчаяно се опитват да оцелеят.

Ракът представлява силен глад на клетките, на които са нужни не химически лекарства, които ги убиват, а природна храна с цялата й енергийна палитра.

Злокачественият тумор се лекува с методики, които били известни на нашите деди:

  • Лечебното гладуване помага на организма да не изразходва енергията си за преработването на храната, а я насочва само за лечение;
  • Очистване на организма с чиста вода не по-малко от четири дни, за да се промият всичките органи, включително и червата, в които се натрупва цялата мръсотия от боклуците в храната и ужасната екология;
  • Натурална храна, без химически добавки;
  • Никакви излишества в храненето, в мозъка – никакви телевизии, сплетни, реклами, лоши новини и др.;
    5. Шунгитовата вода отлично очиства организма;
  • Чист въздух сред природата, очистване на белия дроб и кожата от химическия смог;
  • Къпане в чисти водоеми, които зареждат енергийно организма;
  • Здравословен нощен сън;
  • Слънцето изцелява всички болести, възстановява защитните функции на организма;
  • Позитивната настройка е много важна в самолечението.

Продукти лечители:

Зеле, зелен грах, кромид лук и зелен лук, царевица, чесън, домати, краставици, пипер, тиква, моркови, цвекло;

Домашни яйца, мед, ръжен хляб, пълнозърнест хляб, растителни нерафинирани масла, горчица, хрян, джинджифил, ориз, елда, булгур, фасул, нахут, зелен чай;

Всичките видове сухи плодове и ядки – сухи смокини, фурми, лимон, нар, ананас, облепиха, боровинки, диня и пъпеш, грозде.

В организма трябва да има достатъчно желязо и витамин Д, който съдържа в себе си слънчевата енергия.

Преминаването от химическо към натурално хранене трябва да протича и плавно, като се съкращават постепенно лекарствата и храните химикали. Първите дни от този процес могат да бъдат трудни, но след 7 дни дискомфортът изчезва, а след 13 дни започва самоизцелението на организма.

Майтрея Рагнарьок
Юли 2018 г.
Ящик пандоры, превод издaтeлcтвo PACПEP

Илюминатите се наричат „просветени“, защото са успели да измамят обществото и да формират у повечето хора лъжлива представа за реалността. Притежавайки най-древни знания за силата на злото, те се кланят на дявола и в същото време убеждават хората, че Бог не съществува или им налагат хиляди лъжливи религии в замяна на Истината, т.е. на християнството.

ПО ТЕМАТА:




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740752
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031