Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03.2019 13:52 - Бесовете на Регреса
Автор: koshava Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1444 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Като ерес, като психоза, като чума се е разпространила и създала новата тоталитарна идеология в западните общества. Тя се основава на концепцията, формулирана от Зигмунд Фройд, така наречения „стремеж към смъртта”. Яростните привърженици на тази доктрина наричат ​​себе си по някаква причина „прогресивисти”. Въпреки това, комплексът от техните идеи ясно и недвусмислено насочва хората към деградация и изчезване. Под цветни наметала стоят жреците на регреса, гробарите на човечеството! Уверената им стъпка вече се чува в Русия. Многобройни потоци довеждат до нашата земя многоцветните отрови на идеологията на смъртта.

Всичко започва със защита на правата на малцинствата: сексуални, расови, религиозни. След като правата им са защитени надеждно, „защитниците” започват агресивна офанзива и да потъпкват мнозинството под себе си. Диктатурата на малцинствата е установена навсякъде, светогледът на мнозинството е обявен за набор от порочни предразсъдъци.

Те превръщат естествената човешка загриженост за живата природа в разрушителната доктрина на енвиронментализма, която предполага спиране на техническото развитие, вижда човека като излишно звено от еволюцията. От утайките на тази човеконенавистническа идея се издигна голяма лъжа за т. нар. „Глобално затопляне”, създадоха се стотици различни организации и комитети.

Разбира се, най-силното „постижение” на регресистите е широко разпространените сексуални извращения в западните страни. Системното и упорито налагане на хомосексуалността и други извращения постепенно, но сигурно води до прекратяване на плодородието и изчезването на антропологическия тип като такъв. Методичното изтриване на линиите между мъжкото и женското начало е безпрецедентен екстремен биологичен експеримент, който заплашва с колосални разрушения в областта на духа и унищожаването на културата и цивилизацията.

Така нареченият джендърен подход, подправен с радикален феминизъм, не оставя камък върху камък от традиционното семейство. Разрушаването на семейната институция, този инкубатор за култивирането на бъдещите поколения, неизбежно ще доведе до необратима дегенерация на човешката раса.

Регресистите навсякъде и успешно се борят за легализиране, т.е. за разрешение да се използва марихуана и някои други наркотици. От тяхна гледна точка това е напредък. Успоредно с това те подкрепят екзотичните секти, най-странните религиозни култове, които отричат обичайния морал. Борбата срещу моралните принципи, срещу всички ограничения – това е борба срещу основните религии, срещу повечето религии.

Един от стълбовете на регрессизма е идеята за тотално национално-расово смесване, което се изразява в горещата подкрепа на всяка форма на миграция. Политиците, които изразяват неприязън към тези процеси, са незабавно нарочвани за фашисти. Страните, които не искат да приемат потока от мигранти, са изправени пред санкции. Стигна се до обратното на расизма, когато представители на бялото мнозинство започват да бъдат открито дискриминирани.

 

Борбата срещу стандартите в областта на възпитанието и образованието е еднакво ожесточена и успешна. Привнесените „Джендърни принципи”, според които няма нито баща, нито майка, а само „родител № 1” и „родител № 2”, са твърдо включени в учебния план. Момченцата в детските градини се обличат в поли. Учителите, които изразяват скептицизъм по отношение на регресивните идеи, се изхвърлят от работа.

Регресистите, тези паладини на глобализма, провеждат своя непрекъснат „джихад” срещу народите и държавите, срещу семейството и морала, но въпросът за собствеността е заобиколен.

Това е разбираемо! Категорията на обществените блага, идеята за социална справедливост, моделът на правилното разпределение на ресурсите в интерес на мнозинството води не до деградация, а до развитие. Регресистите обаче услужливо заобикалят това.

Регресистите са враждебни към всеки сценарий на развитие. Те са конниците на апокалипсиса. Тяхното желание да се спре техническия, социалния и научния прогрес на всяка цена е маниакално. Да не би зад гърба им се намират извънземни, които искат без много шум да прочистят Земята от жителите ѝ?

Демоните на регреса, веднъж освободени от недрата на ложата „Бнай-Брит”, които се отглеждат в прохладните зали на Римския клуб, сега разкъсват човечеството. Всичко това няма нищо общо нито с „напредъка”, нито с „либерализма”. Този проект е насочен срещу човека като вид.

И баба знае, че изпълнението на този проект ще доведе до изчезване на народите, до разрушаване на обществото и до смъртта на цялата цивилизация.

Кой прави всичко това и защо? О, това е публична тайна … Не е необходима конспирация, за да се идентифицира главният клиент и спонсор на случващото се. Магарешките уши на световната финансова олигархия стърчат отвсякъде.

Очевидно, те са движени от сатанинското желание да убият жителите на планетата и да разчистят почвата за определено избрано малцинство, ново човечество, което ще живее спокойно на празната красива планета.

Мръсният сценарий на голяма ядрена война очевидно не им подхожда. От друга страна, регресистките технологии работят на ниво правителства с помощта на основните световни медии, които си вършат добре работата.

Борбата с регресистите ще бъде гореща и жестока. Русия е начело на борбата. За да победим регреса и неговите привърженици, трябва да формулираме учението за руското Преображение и да постигнем решение на космическите задачи!

Андрей Фефелов, Завтра.ру 
Превод: В.Сергеев, Поглед.инфо

https://bultimes.com/бесовете-на-регреса/      

 




Гласувай:
8



1. vaquero - koshava,
17.03.2019 21:33
Какъв регрес? То си е убийство на човешкото.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747173
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031