Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2017 15:37 - С лек цинизъм
Автор: valsodar Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2348 Коментари: 3 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 С две думи - жив съм?
 С още две -  няма значение.

Това, дали съм жив или не, касае основно субективното ми влияние в/у обкръжението, или казано малко по-грубиянската, на останалата многомилиардна част от човечеството му е точно през левият крачол моето съществувание. Понякога симпатиите са взаимни, още повече, когато правя грешката да се замислям над това, каква огромна част от човечеството не живее, а просто съществува, живурка, тлее.
 По някаква си проиграна схема, по метод на подражание, заложен от филмите, от телевизионните блокове, от модните и "умствени" гурута, с огромна охота направляващи те на Правилният път, който в същноста си е безсмислен и безцелен.
 И живота ти, ако това живуркане изобщо може да се нарече живот не се измерва с незабравимите ти спомени и с емоциите ти извели те в друга реалност, а с купеното, изяденото и изсраното от тебе.
 Една дълга кафява пътечка стелеща се зад теб, правеща те равностоен на останалите тористи, драпащи като теб в посока на общочовешките ценности.
 Да, един подобен начин на световъзприемане дава права на някои да те нарекат мизантроп и циник, но той е не по-малко обективен от техният. Ако изобщо някъде има обективност в театъра на абсурди и лъжи, без който не можем вече да "живеем".
 Бялото отдавна го наричат черно и всеки посмял да го определи на сиво, не дай си Боже - бяло, веднага е обявен за ксенофоб, расист, фашист, асоциален елемент вреден на обществото, подлежащ ако не на порицание, поне на изолация от него.
 
 Води се геноцид спрямо българите.
 На тях много, много не им пука.
 Умират някои други, някакви случайни образи зад екрана, под основната линия  на новините.
 Бурно се топим като нация и какво от това?
 Приятелите ни са далеч, роднините в голяма част мъртви или зад граница, но ние се справяме някак си в своята самодостатъчност.
 Тихо се трупа гняв и още по-тихо той се излива.
 Трябва да сме толерантни, възпитани, европейски ориентирани, цветни и много фешън.
 
 Цигани заклали някаква бабичка в обезлюдяващо се село или пребили наши деца в малък град? И какво от това? Кой ги  е карал да стоят там? Идеално, решават ни проблема със застаряването мангасарите, изколвайки старите сред нас и пребивайки слабите. Санитарите на природата! Малко миризливи, ама нека сме толеранти към нови аромати.
 Да вземем само да вкараме малко плановост в действията им, да направим план и да привлечем малко европейски средства, това само ни остава. 
 Брюксел охотно ще ги даде, ако завоалираме леко нещата.
 За програма със заглавие "Да изтрепем българите!" няма да даде и лев, но за ромска интеграция или бежанска подкрепа - ела и гледай какво става. С най-голяма охота ще подкрепи избиването на народа ни, топящ се с по-големи темпове дори и от най-черните години на турското робство.
 Не ме плаши това, че изчезваме като народ, плаши ме скороста с която това става.
 Много бавно бре, много бавно!



Гласувай:
12



1. valsodar - План за спасение на България в пет точки:
06.07.2017 16:02
1. Затваряне на границите.
2. Отваряне на арсеналите.
3. Предоставяне на леко стрелково оръжие в зависимост от владеенето на всички плащали данъците си за последните десет години.
4. Обявяване на пълна амнистия за всичко случило се на територията на страната в следващата една година предварително.
5. Око за око, зъб за зъб.
Резултати:
1. Всички виновни за националната ни катастрофа ще понесат заслуженото си наказание.
2. Трайно решаване на проблема с циганската престъпност, поради премахване на извършителите й.
3. Спиране на нелегалната емиграция през границите ни.
4. Рязко повишаване на културата на пътя и още по-рязък спад на пътните произшествия.
5. Рестарт на българщината и възвръщане към изгубените ценности.
цитирай
2. rustam - Много добър План!
06.07.2017 16:19
Последното десетилетие особено се доказа пълната ненужност на институцията Полиция. Когато пребиваха децата в Асеновград и когато убиваха българи в Катуница, нея никакво я няма. Когато трябва да защитят престъпниците от народния гняв, тогава събират стотици полицаи, жандармеристи и прочие.

Закон за легално притежаване на леко оръжие, спрямо лоялността към законите и в зависимост от плащаните данъци! Това е добро.
цитирай
3. katara - многоо добра идея! Подкрепям напълно..поздрав, валсодар
06.07.2017 16:51
Закон за легално притежаване на леко оръжие, спрямо лоялността към законите и в зависимост от плащаните данъци! Това е добро.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: valsodar
Категория: Лични дневници
Прочетен: 7393566
Постинги: 1738
Коментари: 18276
Гласове: 27880
Архив